200 DE LOCURI DE MUNCĂ, ÎN SPANIA!

200 locuri de muncă sezoniere de muncitor necalificat la ambalat fructe şi verdeţuri în Spania

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Călăraşi prin Serviciul de Ocupare EURES, oferă 200 locuri de muncă vacante pentru muncă sezonieră, ambalat fructe şi verdeţuri- regiunea Lérida, Spania.
Sunt solicitate persoane apte pentru muncă (se acceptă şi cupluri), cu/fără experienţă la ambalat fructe şi verdeţuri, cunoştinţe de limbă română şi/sau spaniolă.
Durata contractului de muncă este de 4 luni, data începerii contractului este 1 iunie 2017. Timpul de lucru este de 8 ore pe zi, în 2 schimburi: dimineaţa 6.00- 14.00 şi după-amiază 15.00-23.00. Salariul oferit este de 900-1200 euro/lună.
Cazarea este oferită de angajator contra unei sume de 5 euro/zi (se plătesc doar zilele lucrătoare). Transportul şi masa nu sunt incluse.
Persoanele care doresc să aplice pentru aceste locuri de muncă trebuie să se adreseze consilierului EURES din cadrul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Călăraşi, cu următoarele documente: copie carte identitate, CV EUROPASS în limba română, adeverinţă medicală cu menţiunea “apt pentru muncă“, copie act studii, cazier judiciar.
Termenul limită pentru depunerea dosarelor este 14.03.2017. Locaţia şi data selecţiei vor fi comunicate la o dată ulterioară.