7 MOTOCILIŞTI DIN CĂLĂRAŞI- SPRIJIN PENTRU FAMILII NEVOIAŞE

*Motociclişti din toată ţara voluntari s-au reunit la Constanţa pentru un gest umanitar *Aceştia construiesc 16 locuinţe pentru tot atâtea familii din localitatea Cumpăna, judeţul Constanţa

Motocilişti din toată ţara construiesc la Constanţa, pe un câmp de la marginea localităţii Cumpăna, 16 locuinţe pentru tot atâtea familii nevoiaşe, case ce vor fi finalizate până la sfârşitul verii.
Dintre cei 150 de motociclişti, care fac parte din 14 cluburi din toată ţara, fac parte şi 7 călărăşeni care nu au rămas indiferenţi şi au răspuns pozitiv acestui act de caritate. Adrian Ene, Florin Solomon, Florin Duţă, Marian Codreanu, Dorin Raiu, Gabi Tudor, Gheorghe Păvălaşc sunt călărăşenii care ajută la ridicarea acestor case. În fiecare dimineaţă, la 8, începe forfota: se toarnă beton, se vopseşte, văruieşte, se tencuieşte. În prima săptămână se ridicaseră două case şi săpaseră fundaţia pentru o a treia.
Este o muncă epuizantă, de care însă nu se plânge nimeni. Nici măcar doamnele şi domnişoarele care au ajuns pe şantier tot pe motociclete.
Bikerii construiesc la marginea localităţii Cumpăna 4 clădiri care adăpostesc fiecare câte 4 apartamente. În total, 16 locuinţe pentru 16 familii selectate de către ONG-ul care a pus pe picioare acest proiect.
motociclisti 2