A, “CURAJOSULUI” COARNĂ DE BĂSESCU ÎI E FRICĂ!

P’ĂIA NU I-A DAT ÎN JUDECATĂ?!
Când am publicat documentaţia în legătură cu acţiunea, în Instanţă, împotriva noastră a sindicalistului poliţiştilor, Dumitru Coarnă, ne-am pus şi întrebarea (firească şi de bun simţ) dacă a acţionat la fel împotriva celor care au apărut în ziarul nostru cu declaraţii împotriva lui Coarnă! Noi nefăcând altceva decât să le… preluăm! Pur şi simplu!…
Nu a trebuit să treacă prea mult timp pentru a realiza că mult-curajosul Coarnă care se ia la trântă cu un ziar de provincie nu are atâta sânge în instalaţie precum ar vrea să se înţeleagă! De exemplu, atunci când Băsescu l-a atacat, pe drept cuvânt, arătându-şi talonul de pensie şi afirmând că din punctul de vedere strict al pensiei are o pensie mai mică decât Coarnă, ce credeţi că a făcut domnul Coarnă? Priviţi aici!

basescuBĂSESCU- “NICI NU ŞTIŢI CE REVOLTĂ ÎMI GENEREAZĂ INDIVIZI PRECUM COARNĂ!…”
Fostul preşedinte Traian Băsescu, duminică seară, a adus, la România TV, primul cupon de pensie, arătându-şi nemulţumirea că ia mai puţini bani decât Dumitru Coarnă.
„Am fost comandant de navă, am fost director general în minister, secretat de stat, ministru, primar general şi zece ani preşedintele României. Prima mea pensie a fost 2987 de lei. M-am pensionat pe data de 4 noiembrie 2014, cu o lună înainte să-mi termin mandatul”, a spus Traian Băsescu.
De asemenea, în cadrul emisiunii, a făcut şi următoarea declaraţie: „Nu ştiu dacă vă daţi seama ce revoltă îmi generează indivizi precum Coarnă (n.r. Dumitru Coarnă) (…) pensionat medical şi are pensia mai mare decât mine, să ştiţi.”
Sursa: DCNews.ro

RĂSPUNSUL LUI COARNĂ PENTRU BĂSESCU: “POATE SĂ SPUNĂ ORICE. NU MĂ DERANJEAZĂ. SĂ SPUNĂ ORICE, A FOST PREŞEDINTE!”
Contactat de redactorii DC News, Dumitru Coarnă a avut o reacţie: „Adunaţi toate pensiile lui şi indemnizaţiile şi o să vedeţi că are de cinci ori mai mult sau chiar de şase ori. Acesta e primul element. Al doilea se referă la faptul că pensia mea este raportată la condiţiile de muncă şi la numărul de ore lucrate de mine. Sunt lucruri foarte clare şi foarte simple. Eu am fost pensionat anticipat cu pensie de serviciu.”
„Poate să spună orice. Nu mă deranjează. Să spună orice, a fost preşedinte, are la îndemână toate pârghiile necesare”, a mai spus Coarnă.
„Este profesor în minciună şi manipulare. Restul e can-can. Mă simt onorat că are o preocupare cu privire la persoana mea. Înseamnă că tot ceea ce am afirmat, în ultimii zece ani, despre activitatea dumnealui, a fratelui dumnealui este adevărat. Înseamnă că afirmaţiile au corespondent în realitate. De multe ori, adevărul e grotesc”, a declarat, pentru DC News, Coarnă.
Sursa: DCNews.ro

coarnaDECI, CE ÎNŢEGELEM NOI DE AICI, DE BĂSESCU ÎI E FRICĂ DOMNULUI DUMITRU COARNĂ!
De noi, ce-o fi în mintea lui- „dă-i dracu’ de ziarişti, că-i aranjăm noi cu relaţiile pe care le avem în instanţă!” Cel puţin aşa ne spun unii care au trecut prin de-astea cu domnul respectiv! Noi, cu toată lipsa noastră de încredere în justiţie, tot ne-am mirat foarte tare să se ia o altă decizie decât aia normală: noi nu am făcut nici o afirmaţie, noi doar am preluat nişte informaţii ale unor personalităţi şi din presa centrală! Cât priveşte situaţia de la Grădiştea şi modul în care a anchetat inclusiv Coarnă- urmează surprize!… Surprize!…