A DEBUTAT SĂPTĂMÂNA PREVENIRII CRIMINALITĂŢII

Sute de copii au participat la debutul „Săptămânii Prevenirii Criminalităţii” la nivelul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi. Evenimentul a avut loc în cadrul Sălii Polivalente Călăraşi şi a fost marcat printr-o acţiune preventivă desfăşurată alături de copii, profesori şi de echipa de handbal AHC Dunărea Călăraşi.

Luni, 26 septembrie, în Sala Polivelentă din Călăraşi, alături de poliţişti, elevi, părinţi, cadre didactice şi reprezentanţi ai echipei de handbal AHC Dunărea Călăraşi, a avut loc lansarea Săptămânii Prevenirii Criminalităţii 2016. Echipa de handbal AHC Dunărea Călăraşi s-a alăturat demersului poliţiştilor din Călăraşi de conştientizare a cetăţenilor asupra efectelor violenţei şi de oferire a unor alternative sănătoase pentru orice manifestare agresivă. Astfel, îndemnul poliţiştilor a fost de a canaliza energia către practicarea unei activităţi sportive sau a uneia lucrative, având loc astăzi demonstraţii handbal între poliţişti, elevi şi echipa de handbal.
Toţi participanţii la acţiune au primit flayere cu mesaje preventive. Cei care au jucat handbal au fost premiaţi cu medalii, iar la final doritorii au primit câte un autograf de la jucătorii de handbal preferaţi.