A înțeles și MARŢAFOIU’ din Feleac! ACTIVIŞTII ȘI PROPAGANDIȘTII NU SUNT… ZIARIȘTI!

DICHISITU’ ÎNCHIPUIT A ÎNȚELES ȘI EL CĂ E UN… ÎNCHIPUIT!…

Disperare mare, supărare și mai mare, chiar șucăr pe populație din partea Dichisitului-închipuit, poreclit și… Marțafoiu’din Feleac care se dă cu fundul de pământ, pe feisbucile lui, supărat rău de tot pe populație, mai precis pe bucureșteni care n-au ieșit la îndemnul lui și al “marelui” nostru președinte – zis Dulapul Mergător la chemarea pentru ieșitul în stradă la proteste! Hashtag- naziștii au luat-o și de data aceasta peste… Bot, pentru că nu au fost 10000 cum își închipuiau ei ci mult mai puțini! Bre, Închipuilă , ăia 10000 nu erau decât vreo… 2500, numărați bob cu bob!… Așa că logica șchioapată rău de tot!
Cum, la 3 milioane de locuitori să nu iasă decât 10000? – se întreabă marțafoiul din Feleac, el nepricepând sau abia acum înțelegând la cât de mare distanță se găsește de Realitatea – reală, din România reală!
În prostia lui alimentată de gașca de la Cluj care l-a trimis cu misiune să facă pe înțeleptu, MARŢAFOIU’ n-a priceput absolut nimic, crezându-se cel mai tare din parcare, deşi el este un constipat – complexat care chiar a crezut în misiunea lui de a prosti întreaga populație! Bă, epilatule de la călcâie, bagă de seamă că o să ți-o mai iei dacă vei confunda, în continuare, activistul propagandist cu onestul ziarist! Tu nici măcar propagandist nu ești, ești un păduche de provincie căzut într-o lume pe care n-ai înțeles-o și nu o vei înțelege!
Chiar ne rugăm să se facă niște alegeri anticipate ca să vezi și tu (și securiștii care te folosesc!) care este România reală, aia pe care în prostia ta chiar crezi că o reprezinți! Nu, marțafoiule , închipuitule, securistule acoperit- descoperit, România reală nu are nicio legătură cu interesele celor care prin Junta Militară ai pus laba peste țară!…
P.S.-Apropo, predicțiile alea pe două săptămâni… 10 zile… Să vedeți ce o să iasă, se alege praful, nenorocire, ordonanțe peste ordonanțe… Nimicuța! Nimicuța! Dacă mintea marțafoiului se dă huţa– huța!…