A intrat în obicei – PRIMĂRIA SOLICITĂ PĂRERILE CETĂŢENILOR!

Încă de anul trecut, o decizie pe cât de interesantă pe atât de surprinzătoare a ajuns la urechile călărășenilor. Și anume aceea de a trimite pe adresa primăriei, propunerile lor pentru buget, pentru cheltuieli, pentru investiții, pentru tot ceea ce înseamnă banul public! Într-o țară în care se vorbește atât de mult despre deturnarea banului public și despre faptul că oamenii habar nu au unde se duc banii lor, iată că există un oraș, un municipiu reședință de județ în care primarul a decis, împreună cu aceea care compun Consilul Local ca părerile oamenilor să fie ascultate și, pe cât este posibil chiar să se țină cont de ele! Este o noutate și, în egală măsură, o formulă de respect pentru cetățean care ar trebui să se răspândească în toată România, luând ca model, de ce nu, Călărașiul.

PROPUNERILE CĂLĂRĂŞENILOR PENTRU PROIECTUL DE BUGET AL ANULUI 2018

Așa cum v-am obișnuit în ultimii ani, Primăria Municipiului Călărași își construiește proiectul de buget al viitorului an și pe baza propunerilor venite din partea cetățenilor.
Pentru al patrulea an consecutiv, așteptăm din partea dumneavoastră propuneri de lucrări ce credeți că trebuie incluse în bugetul de venituri și cheltuieli al anului următor. Executivul Primăriei Călărași lucrează deja la acest document, fiind identificate o parte din prioritățile anului 2018.
Funcție de necesitate, urgență, categorie bugetară, planuri urbanistice și numărul de persoane deservite, o parte din propunerile ce vor sosi pe adresa de mail propuneribuget2018@primariacalarasi.ro sau printr-o scrisoare la adresa: Primăria Călărași, strada București, nr. 140A va fi cuprinsă în proiectul de buget 2018.
Toate propunerile primite vor fi publicate pe site-ul primăriei, pentru a fi cunoscute de toți locuitorii municipiului. Acestea pot fi trimise până la data de 10.01.2018.