Adevărul adevărat! ÎMPOTRIVA ZVONURILOR – NOCTURNA DE LA CĂLĂRAŞI NU VA FI CEA DE PE GHENCEA!

O PROMOVARE CU… SCHIMBARE!

Zvonurile apărute în spaţiul public despre nocturna de la Călărași precum că oficialii FCSB ar fi vândut instalatia de nocturnă şi sistemul de turnicheţi din Ghencea, bunuri ce îi apartin lui Gigi Becali, celor de la Dunarea Călăraşi, club care a obtinut promovarea în Liga 1, a fost doar un zvon!
Reușita echipei de fotbal din Călărași de a intra, pentru prima oară în istoria orașului în prima ligă a fotbalului național impune și o serie de investiții de urgență pentru că, altfel, Dunărea nu va mai putea evolua la Călărași! Pentru asta stadionul trebuie dus la standardele naționale!
Primul și cel mai important lucru este… Nocturna! Nu poti să joci în Liga I fără să ai nocturnă!

INVESTIŢIA PENTRU NOCTURNĂ VA FI AMÂNATĂ PENTRU 2019!
Brisan-site-Dunarea (1)
Presedintele Clubului Dunărea Călăraşi, Florin Brişan spune că – „Procesul de modernizare a Stadionului „Ion Comşa” va fi finalizat până pe 10 iulie. Se va cumpăra un sistem nou de turnicheţi şi de supraveghere video, iar investiţia pentru nocturnă va fi amânată pentru 2019”.
De renovare, se ocupă Consiliul Judeţean Călăraşi dar şi de investiţii. Deja au fost demarate procedurile pe SICAP. Se va înlocui complet suprafaţa de joc, se va moderniza partea de acces pe stadion, adică sistemul de turnicheţi şi de supraveghere video, se va moderniza tribuna VIP şi vor avea loc cosmetizări în alte locuri din stadion, se va îmbunătăţi tot ce înseamnă facilităţi pentru presă şi transmisiunile meciurilor.