ADEVĂRUL DESPRE SONDAJE

VIN ALEGERILE ȘI DE ACUM ÎNCOLO NE AȘTEPTĂM LA ORICE!…

•Aceasta este formula pe care am impus-o, la momentul în care am pornit analiza tuturor celor ce se întâmplă în Călărași, în acest moment… •Și lucrurile evoluează exact în sensul în care l-am anticipat ! •Mai mult decât atât, există această acțiune foarte bine organizată de “băieții” cu ochi mai mult sau mai puțin albaștri și care încearcă să manipuleze populația, în acest moment, în orice direcție se poate! •Și se poate!…

DE LA SONDAJE MINCINOASE…

De exemplu sondajele telefonice de care toată lumea este plină, oricine le face, fără niciun criteriu, doar cu rezultatele știute de la bun început, probabil! Am mai scris despre asta, revenim că avem cu ce!

ÎNȘELĂTORIE PE… BANI! MULȚI BANI!

Așa-zisele sondaje de opinie realizate prin… telefonul fix!
Sorin Roșca Stănescu –“Agențiile de monitorizare nu au rețea! Ei nu au nici măcar 3…4…angajați”!
Cum să ai tupeul să spui că ai realizat sondaj într-o localitate, ori chiar la nivelul întregii Românii, telefonic?!… În condițiile în care acest “telefonic”! înseamnă pe telefonul fix! Cine mai are telefonul fix și, mai ales, cine stă acasă, în timpul zilei ca să poată răspunde la telefonul fix, atunci când se fac aceste sondaje?!… Mai nimeni, sau doar o parte a populației, în niciun caz reprezentativă pentru toate opțiunile posibile și imposibile!
De fapt, așa-zisele sondaje sunt niște șmecherii de prostit populația, de fentat fraierii și, mai ales, de încasat bani fără multă muncă! Și fără angajați, așa cum spune unul care știe despre ce este vorba!
Totul este o minciună, iar rezultatul este după cum dorește cel care a comandat! Așa spunea și Răducu Filipescu – “la Pieleanu este simplu, ce comanzi aia obții”!…
De altfel, la referendum și-au luat-o în freză rău de tot! Unul și-a cerut și scuze pentru că prea s-a făcut de râs! Nu mai credeți în sondajele șmecherilor care iau doar banii și livrează rezultatele care le convin celor care plătesc!
Noi nu ne lăudăm, dar tot ceea ce dăm publicității este real! Și poate fi confirmat, la alegerile reale!…
Culmea nesimțirii – Pieleanu este mândru: “nici un institut de sondare a opiniei publice nu „a ghicit rezultatul”!
Păi asta e dovada că sunteți niște hoțomani cu toții!… Adică iar am avut dreptate!Pielene – mai punem un pariu?!…
A venit și gulgutier-ul Chireac care, bineînțeles îi dă dreptate lu‘ “prietenul Pieleanu“ – “și alții greșesc, la francezi, la americani – în toată lumea“! Bă, chiar așa, chiar așa de proști ne credeți?!…
Pielenii și Chireacii chiar ne cred proști, cu toții! De exemplu, îl umflă, în continuare, pe Cioloș, deși acesta de câte ori iese în public se face de râs! Cum a fost pus la punct de vânzătoarea de la Iași! De fapt, femeia era patroana, vorbea în numele bătăii de joc la adresa investitorului autohton din România!
Care a fost cocoșat de atâtea taxe și impozite, inclusiv în timpul guvernării Cioloș, atunci când NU am atras niciun chior din fondurile europene, dar am dat cât de mult se putea da străinătății! Despre asta vorbea, la momentul respectiv chiar și Chireac! După care, dacă s-a semnat contractul, dacă a apărut pe statul de plată, altă atitudine, bre!
Apropo, vrem și noi, pe 544, informații în legătură cu statele pe care se află Pielenii și Chireacii, La Guvern !

AVEM SONDAJE!…

În acest moment, așa cum se întâmplă de mai multă vreme, trustul nostru de presă este asaltat de tot felul de variante, de sondaje, de puncte de vedere, de răspunsuri spectaculoase, inclusiv de sondaje! Care nu se fac publice, cel puțin până într-un anumit moment… Sondaje organizate fie de case cunoscute, fie de asociații de care n-a auzit nimeni până în acest moment, fiecare dând dreptate celui care a comandat, după rețeta binecunoscută…

În acest moment, așa cum se întâmplă de mai multă vreme, trustul nostru de presă este asaltat de tot felul de variante, de sondaje, de puncte de vedere, de răspunsuri spectaculoase, inclusiv de sondaje! Care nu se fac publice, cel puțin până într-un anumit moment… Sondaje organizate fie de case cunoscute, fie de asociații de care n-a auzit nimeni până în acest moment, fiecare dând dreptate celui care a comandat, după rețeta binecunoscută…

PÂNĂ LA SONDAJE… SECRETE!

Pe de altă parte există și sondaje despre care s-a vorbit dar care nu au fost făcute publice, cel puțin până în acest moment! Este vorba chiar despre sondajul liberalilor, despre care s-a făcut vorbire de către președintele Ludovic Orban, dar ale cărui rezultate nu au fost făcute publice până săptămâna aceasta!
Iată că noi am pornit în căutarea sondajelor legate de Călărași și am reușit să obținem niște date spectaculoase!

AVEM SONDAJUL! DE LA LIBERALI!…

Desigur, facem precizarea că ne-am ținut la distanță față de acest sondaj, de la bun început pentru că sunt niște semne de întrebare în legătură cu cei care l-au realizat! Pe de altă parte, însă aceste date nu au fost făcute publice până acum, ceea ce înseamnă că există o anumită doză de credibilitate iar interesul de a nu fi făcute publice se leagă tocmai de această credință că el reflectă date exacte!
Am reușit să punem mâna pe două componente extrem de importante, respectiv intenția de vot pentru partide! Și intenția de vot pentru personalitățile din Călărași! Desigur, momentul în care a fost făcut sondajul este cel în care Ciprian Panda, de exemplu conducea organizația de la Călărași iar el se regăsește printre cei votați! Situație care, astăzi, nu mai este valabilă!
Totuși, pentru zona de interes politic sondajele respective sunt interesante!… Iată rezultatele ținute secrete până acum!…

 

NE APUCĂM ȘI NOI DE TREABĂ!…

Este momentul să începem și noi cercetările noastre! Avem 20 de ani de când am reușit, de fiecare dată să dăm rezultate care au fost confirmate de realitate, motiv pentru care vom porni o cercetare de piață acum că se cunosc, deja listele, candidații…
Încă n-am hotărât dacă le vom și face publice, dar o parte dintre informații le vom da spre interesul cititorului pentru că este singurul care contează, din punctul nostru de vedere!
Deocamdată să atragem atenția tuturor jucătorilor de pe piața partidelor politice inclusiv călărășene că eventualele eșecuri vor fi plătite de toți! Nu doar de unii!
Vom reveni – că avem cu ce!…