Ai noștri parlamentari!… NICI NICOLICEA NU SE SIMTE PREA BINE!…

PARLAMENTARII DE CĂLĂRAȘI – VAI DE MAMA NOASTRĂ!…

Aceasta este formula pe care am regăsită în multe dintre sondajele pe care le-am realizat, în ultima vreme, atunci când am pus problema activității celor care au fost aleși de călărășeni să-i reprezinte în Parlamentul României. Majoritatea celor care se învârt pe lângă oamenii Călărașiului, ba chiar și prin comunele și satele județului, vorbindu-le frumos oamenilor și solicitându-le voturile, nu mai au, încă din clipa în care au devenit parlamentari nicio legătură cu județul Călărași!
Unii au ajuns, absolut întâmplător, pe aici, iar alții se fac că au uitat de aceste lucruri! Culmea atingând-o un deputat care s-a apucat să explice, într-o conferință de presă cum că parlamentarii n-au nicio treabă cu județele respective, ei având treaba doar în Parlament! Ziarul nostru invitându-l pe respectivul cetățean să spună acest lucru în viitoarea campanie electorală, când merge cu echipa din casă în casă! N-ai să vezi!…
Cu excepțiile senatorilor Răducu Filipescu și Roxana Pațurcă și a deputatului Sorin Vrăjitoru nici unul dintre parlamentarii de Călărași nu se poate mândri că ar fi făcut, efectiv, ceva pentru această zonă! Mai mult decât atât, prezența lor născând controverse, unele foarte dure, la nivel național!

NICOLICEA…

De aceea ne-am apucat să ne reamintim câteva dintre secvențele care l-au făcut celebru pe deputatul de Călărași, cel puțin teoretic așa se spune, Eugen Nicolicea. Un om care stă foarte mult în Parlament, fiind considerat un bun jurist, dar și la televiziuni, fiind trimis de partid tot pentru că ar fi un mare jurist!
Nu vom vorbi, acum, despre studiile lui Nicolicea pentru că subiectul a tot fost abordat, promițând că vom reveni asupra lui, de actualitate fim cu totul altceva, o atitudine și o schimbare care arată cam cum se face politica în România contemporană!

DESPRE STUDIILE LUI NICOLICEA S-A VORBIT, FOARTE MULT, LA UN MOMENT DAT! ESTE CEEA CE NE VOM AMINTI ŞI NOI, PENTRU CĂ ESTE CEL PUŢIN INTERESANT!…

Materialul complet în ediția tipărită a “Jurnalului de Călărași” de week-end