ALEGERI LOCALE – 27 SEPTEMBRIE 2020

Duminica 27 Septembrie scrutinul alegerilor locale Anul acesta, publicația Jurnalul de Calarasi a decis sa nu se implice in campania electorală, dorind să le rămână alături cu tot sprijinul său acelora care au avut o relație specială și sinceră cu fondatorul acesteia, care de-alungul timpului nu s-au dezis niciodată de această frumoasa prietenie.
Așadar, cu aceeași echidistanta cu care ne-am învățat cititorii întotdeauna iată ca și anul acesta am rămas imparțiali, însă in aceeași măsura am prezentat și adus in fata dumneavoastră realizările și planurile duse la îndeplinire cu real succes a celui care este primarul Municipiului Călărași – Reședința de Județ, Daniel Ștefan Dragulin. Lucrurile pe care le-am prezentat de-alungul timpului sunt cele care conduc Calarasiul cu fruntea sus pe scara cea înaltă, reușitele și aducerea in realitatea locuitorilor a tuturor proiectelor care la inceput așa cum am mai spus se aflau la stadiul de “vis frumos”.
Întotdeauna dezvoltarea unui oraș tine de bunăvoința celui care are puterea de a face schimbări, iar atunci când această bunăvoința chiar exista apar rezultate remarcabile și împlinirea proiectelor care la începuturi au pornit ca idee și plan de reușită dedicată întrutotul călărășenilor săi. Lucrările de modernizare și restaurare a clădirilor de patrimoniu au continuat să se desfășoare cu întâietate, asta nu doar pentru ca este un an electoral, ci pentru ca trebuie sa ne aducem aminte despre demararea in forța a acestor proiecte cu mulți ani in urma atunci când generarea unei impresii pozitive tuturor celor care ajungeau sa viziteze Municipiul Calarasi, a devenit prioritate. Cel care a inceput schimbarea in totalitate a Municipiului Calarasi este cel care știe cel mai bine să ducă mai departe aceste planuri!