“ALINT” – DIN NOU, LIDERUL… DULCIURILOR!

*Și să vedeți ce surprize se pregătesc pentru anul 2018!

Într-adevăr, am trăit s-o vedem și pe asta: cozi ca pe vremea lui Ceaușescu! Da, cu ocazia sărbătorilor de iarnă, la Călărași, am revăzut fenomenul pe care-l știam uitat între amintiri, acela al cozilor foarte mari! De data aceasta, însă, au fost cozi în care oamenii nu s-au enervat, pentru că se aflau alături cei care-și comandaseară, din vreme, torturi și platouri cu dulciuri, alături de veniții pe ultima oră care vroiau să ducă și ei, pe masa de sărbători, ceva dulce! De la “Alint”!
Iar ofertele au fost pe măsură, comenzile – la fel, de la torturi sofisticate până la zeci de tipuri de fursecuri, cozonaci , prăjituri, tot felul de creme dulci, în fine ceea ce știu oamenii că se găsește la cofetăria ALINT , dar și ceea ce au descoperit, acum, cu surpriză!
De fel vorbim de cofetăriile ALINT pentru că, în acest moment avem trei mari cofetăriei dintre care cea de la “Orizont” bate toate recordurile, devenind cofetăria de care avea nevoie, practic, orașul nou!
Și pentru că vorbim despre anul care doar a început, avem informații pe care nu suntem îndreptățiți să le facem, încă, publice ca anul 2018 va fi ,din nou, încărcat de surprize plăcute! Vom vorbi la vremea lor, deocamdată se consemnam ,din nou, un succes de elită al unui brand care cucerește România! “Alint”!…