Alo, MILIȚIA! ACCIDENTE, ÎN LANȚ – LA… VLĂDUȚ!

UN ACCIDENT SEARA! *ALT ACCIDENT – DIMINEAȚA
CHIAR TREBUIE SĂ MOARĂ OAMENI CA SĂ LUAȚI O DECIZIE?!…

pag5 1

pag5 2

pag5 3
Nu au trecut decât câteva zile după ce am publicat semnalul prin care atrăgeam atenția asupra repetării inadmisibile a accidentelor din intersecția de la Vlăduț pentru ca un alt accident să se producă!
Desigur, cei responsabili se fac că plouă, practic! Iar asta de ani de zile! Păi nu e mai simplu să stai la pândă în “boscheți”(vorba lui Mircea Badea) și să dai amenzi, în loc să dirijezi circulația ori, în cazul acesta să instalezi un ditamai stopul la intersecție, luminat, dacă un semafor nu ești în stare să pui?!…
Deja, foarte mulți călărășeni sunt revoltați și ne adresează mesaje prin care ne cer să facem ceva! Noi, nu facem decât să transmitem aceste mesaje, nu putem interveni, pentru că noi nu punem semafoare și stopuri la intersecție!
Cu siguranță, la câtă miliție există în orașul ăsta, ca și în toată România, la aglomerația de mașini de Poliție care a devenit incredibilă, pe străzile Călărașiului și, desigur, ale întregii Românii (pentru că așa este într-un stat polițiano-milițist) lor puțin le pasă de adevăratele lor sarcini și de obligațiile pe care le au față de cetățeni!
Chiar așa, chiar nu intervine nimeni în orașul ăsta pentru ca să nu ajungem să moară oameni, într-o amărâtă de intersecție, în plin centrul municipiului Călărași!
George Purcăru, prim-vicepreşedinte FSLI – 0744.242.804
Cornelia Popa-Stavri, secretar-general FSLI – 0732.723.066pag 5 4