ALTEX a modernizat magazinul din Călăraşi

Călăraşi, 13 septembrie 2016- ALTEX, cel mai mare retailer electro-IT din România, a finalizat reamenajarea magazinului din Călăraşi, iar din data de 15 septembrie îşi aşteaptă clienţii într-un ambient modernizat şi cu o gamă variată de produse expuse pe o suprafaţă de 650 mp. Magazinul Altex Călăraşi este situat pe Str. Prelungirea Bucureşti nr. 22.
„Orice magazin Altex reprezintă locul de întâlnire directă cu clienţii noştri, de aceea ne concentrăm pe îmbunătăţirea experienţei de cumpărare, în aşa fel încât aceştia să aibă parte de o vizită cât mai plăcută în magazin. Prin modernizarea magazinului din Călăraşi ne-am propus să creăm un spaţiu modern, cu oferte variate, care să răspundă la aşteptările şi nevoile actuale ale clienţilor noştri”, afirmă Dan Ostahie, CEO ALTEX.
În magazinul modernizat, clienţii vor descoperi o gamă extinsă de produse şi oferte speciale din categoriile IT, comunicaţii, electrocasnice mari şi mici, auto şi multimedia.
Printre ofertele pregătite cu ocazia reamenajării magazinului se numără:
-Maşină de spălat Whirlpool, 14 programe de spălare, 6 kg, clasa energetică A++, la numai 899,90 lei, cu o reducere de 450 lei, preţ la schimb cu un electrocasnic vechi;
-Laptop ASUS cu procesor Intel Celeron N3050, 4 GB, la numai 899,90 lei, cu o reducere 300 lei;
-Televizor LED Vortex, cu diagonala de 61 cm, la numai 449,90 lei, cu o reducere de 250 lei;
-Smartphone Samsung Galaxy J1 2016, procesor Quad Core şi memorie de 8 GB la numai 529,90 lei, cu o reducere de 220 lei;
-Cuptor cu microunde Sharp, putere 800 W şi grill, la numai 214,90 lei, cu o reducere de 45%;
-Blender Russel Hobbs Nutri Boost, putere de 700 W, la numai 247,90 lei, reducere 45%.

Magazinul va fi deschis de între orele 09:00 şi 19:00, oferind clienţilor posibilitatea de a accesa şi soluţii post-vânzare, precum returnarea produselor comercializate în maximum 31 de zile de la cumpărare, service şi garanţie. De asemenea, clienţii beneficiază de serviciul cel mai bun raport preţ-calitate din România, care evidenţiază preţurile imbatabile pe care compania le oferă şi grija constantă pentru a pune la dispoziţia clienţilor cele mai bune servicii. Cei care găsesc produsele din gama ALTEX la preţuri mai mici la alţi retaileri specializaţi, atât online, cât şi offline, primesc de două ori diferenţa.