AM AJUNS ŞI ÎN AUSTRALIA!

Emisiunea cu Vasile Iliuţă- urmărită şi în Australia!

Poate părea o exagerare, la prima vedere, pentru cei mai puţin obişnuiţi cu sistemul de comunicare modernizat, la nivel mondial, dar ceea ce ne-a bucurat, în ultima săptămână, au fost reacţiile numeroase ale celor care au urmărit emisiunea „Oaspeţii Televiziunii 1+1TV“ care l-a avut invitat pe noul preşedinte al Consiliului Judeţean, Vasile Iliuţă.
Acesta, la rândul său, a fost surprins şi chiar impresionat de reacţiile multora. Desigur, în condiţiile în care vine un şef nou, toată lumea îl laudă, numai că, de data aceasta, a fost vorba despre telefoane şi mesaje venite din mai multe puncte ale lumii! Unde locuiesc călărăşeni, bineînţeles, oameni care au văzut un strop de speranţă şi pentru viaţa lor, în mesajele pe care le-au urmărit în emisiunea de la Televiziunea 1+1TV.

Astfel, am aflat că Vasile Iliuţă a fost contactat telefonic şi a primit şi mesaje din Canada, din Statele Unite, ba chiar şi din Australia! Şi dacă, pentru unii, ar putea părea o exagerare, iată mesajul pe care l-a primit Iliuţă, DUPĂ convorbirea pe care a avut-o la telefon cu al nostru călărăşean, aflat tocmai în… Australia! C-aşa s-a întâmplat cu România asta, în ultimii 26 de ani- mulţi dintre cei mai buni fii ai ei au ajuns să muncească în alte ţări, pentru străini! Plecaţi, din ţara lor, din nevoie!…
Ei, mesajele lui Iliuţă se pare că au atins şi această zonă sensibilă, lucru extrem de interesant pentru toată lumea…

Dl.Iliuţă, încă o dată felicitări pentru planurile de viitor pe care le aveţi! Am fost foarte impresionat după convorbirea de la telefon. Acum aveţi un prieten în Australia!
All the best
Nick Burduşel, Sydney