AM DECLANŞAT ACŢIUNEA- GATA CU MANIPULAREA!

MANIPULAREA… PROŞTILOR! MIRCEA BADEA- DETURNAT! CUM SĂ SCRII EXACT INVERS DECÂT SPUNE… PERSONAJUL?!…

badeaMULTE AM VĂZUT ŞI MULTE VOM MAI VEDEA!
Este concluzia la care am ajuns, nu o dată în viaţă, dar, mai ales, în ultimii ani, constatând cum în aşa-zisa presă (în realitate, multe janghine ratate şi-au descoperit vocaţia când de presă s-a ales, în general, praful!), alături de- să nu uităm- infiltraţii care fac ceea ce li se ordonă! Şi, după cum se vede, li se cam ordonă! Am prezentat şi vom prezenta toate prostiile, manipulările, încercările de prostire a oamenilor, pur şi simplu pentru că trebuie să existe şi nişte maşini de spălat- împotriva spălării creierului!

ULTIMA VICTIMĂ? MIRCEA BADEA!…
Mircea Badea, în emisiunea pe care o prezintă, a vorbit despre marea avalanşă de informaţii privind explozia preţurilor, la benzină! Constatăm, în mod firesc că totul a fost o uriaşă manipulare! Că, în realitate, creşterea este una cu totul şi cu totul nesemnificativă! Ei bine (ca să nu zicem- ei, rău!) ce credeţi dumneavoastră că face un ditamai cotidianul naţional, în legătură cu personajul nostru? Păi comentează exact invers! Iată ştirea:

articol evz badeaALERTĂ LA ANTENA 3! MIRCEA BADEA S-A DECIS: PLECAREA ÎN ALTĂ ŢARĂ ESTE PRIMA OPŢIUNE
Mircea Badea reacţionează dur la scumpirile ce au avut loc începând cu 1 octombrie, spunând ca se gândeşte serios să îşi trimită fiul afară din ţară.
„M-am dus şi eu să-mi pun benzină, iar băiatul de la benzinărie îmi spune: „S-a scumpit!”. Am ajuns la casă, mi se spune: „E mai scumpă acuma”. Cu cât s-a scumpit? „Cu cinci bani”. 5 bani ori 40 de litri, doi lei. Adică am înţeles şi propaganda, am înţeles şi isteria, iar discuţiile despre asta şi despre Robor, adică pot fi subiecte, dar noi, în România, am avut benzina şase lei acum un an şi jumătate. Zici că s-a triplat preţul”, a declarat Mircea Badea.
„Orice logică aş fi încercat să aplic, mi s-a rupt filmul. Iar discuţiile despre Robor frizează oligofrenia. (…) E inuman de stupid ce se întâmplă la nivel de discuţie, de mental”, a mai spus Mircea Badea.
„Nu se mai poate trăi în această ţară. Singurul lucru la care mă gândesc este că eu voi face tot ce voi putea ca fiul meu să nu trăiască în această ţară. Am luat eu această decizie pentru el, o să i-o comunic şi lui sper că o să fie de acord. Fiul meu nu îşi va petrece viaţa în această ţară”, a spus Mircea Badea la Antena 3.

AŞADAR, MIRCEA BADEA A REACŢIONAT DUR LA SCUMPIRILE CE AU AVUT LOC?!…
Mai citiţi o dată, prima parte, textul idiot care însoţeşte comentariul lui Badea- el nu la scumpiri se referea, pentru că scumpirile… „nu prea era”! Ci la exact manipularea ordinară, la golăneala care încearcă să prostească o populaţie întreagă şi adeseori, chiar şi reuşeşte! Despre voi era vorba! Janghinelor!…

PIELEANU, VAI DE PIELEA TA! PIELEANU, DE DATA ASTA CHIAR TE-AI FĂCUT DE… CACAO!

dragnea pieleanuPÂNĂ ŞI ANTENA 3 A ÎNCEPUT SĂ RÂDĂ DE SONDAJELE TALE!…
Repetăm (dacă mai e nevoie)- nu avem nimic cu Marius Pieleanu, din contră- personajul ne este complet indiferent! Ba chiar am avea şi o undă de duioşie pentru el, asta după ce colegi de-ai lui de la DNSPA ne-au povestit disperarea pe care o avea că moare de foame şi ideea „genială” de a se lansa în sondaje de opinie în favoarea… cui plăteşte mai bine! E o supoziţie a unor colegi, nu-i aşa- invidioşi, dar noi tot duioşi am rămas!
De-a lungul ultimilor ani, am prezentat mai multe sondaje- gherlă- ale lui Pieleanu, iar pentru unele, editorul „Jurnalului de Călăraşi”, prof. dr. Sorin Danciu, a pus şi pariu, nu pe bani, ci pe… onoare: dacă se confirmă sondajele sale, Sorin Danciu nu va mai comenta, niciodată, sondajele de opinie ale Avangard! Dacă se dovedeşte că sunt sondaje- gherlă, atunci Pieleanu să nu mai facă, în viaţa lui, sondaje! Pariurile le-am câştigat, rând pe rând, iar Pieleanu… face, în continuare, sondaje!
Ultima gherlă a lui Pieleanu a depăşit, deja, toate limitele bunului simţ şi ale… profesionalismului: sfătuit (ordonat, nu ştim…) să i-o tragă lui Tudose, Pieleanu nu s-a uitat nici în stânga, nici în dreapta şi i-a… tras-o! Aşa că, în doar câteva săptămâni (de la momentul de glorie pe care îl prezentase chiar PSD-ul!) Pieleanu ne zice că Tudose s-a prăbuşit, vai de mama lui, a ajuns la nivelul lui… Boc! Noi, cei care studiem, la rândul nostru, tot ceea ce se întâmplă în politica românească, având regretul că în faţa PSD-ului (cu multe erori, în ultima vreme!) nu există un partid de opoziţie puternic, partid care, la rândul lui, să-i creeze probleme acestui PSD, am fost reticenţi, dar nu ne-am dat cu părerea, că n-aveam date!
Cea mai caraghioasă (pentru Pieleanu, să fim bine înţeleşi!) secvenţă a reprezentat-o emisiunea de duminică seara, a lui Mihai Gâdea (emisiunea fanion a Antenei 3!), alături de Mircea Badea (alt fanion al televiziunii respective) în care a fost invitat Filip Teodorescu, un securist admirat, încă de la procesele post-comuniste! Şi, la un moment dat, a venit vorba despre sondajul lui Pieleanu, moment în care până şi Mihai Gâdea (altfel, o gazdă a lui Pieleanu) a râs, aproape în hohote- că zâmbetul a depăşit limitele statului în banca sa, în legătură cu sondajul care arăta guvernului Tudose cum se prăbuşise, definitiv!
Noi nu avem decât un singur comentariu- măi, Pielene, mă ţie chiar nu ţi-e ruşine?!… Răspuns- NU!…

TENSIUNE PSD DUPĂ SONDAJUL LUI PIELEANU. SOCIOLOGUL, DESPRE IMPLICAREA LUI DRAGNEA: MERGEM ÎN INSTANŢĂ
Marius Pieleanu a avut o reacţie după ce Antena 3 a spus că, potrivit unor surse, în PSD au apărut tensiuni din cauza datelor sondajului pe care profesorul l-a făcut. Conform barometrului, încrederea în Guvernul Tudose a ajuns de la 40% la 27%.
Profesorul a spus că este posibil să meargă în instanţă pentru a-i reclama pe oamenii care manipulează în legătură cu sondajul său: „Vreau să lămuresc completa neimplicare a lui Liviu Dragnea în această chestiune. Chiar dacă avem o relaţie informală, de multă vreme, asta nu înseamnă că mi-a comandat vreun sondaj în care să falsific datele. Complet eronat. Cei care astfel de afirmaţii despre AVANGARDE… meditez dacă mergem în instanţă pentru a lămuri lucrurile odată pentru totdeauna”.
„Este barometrul pe care îl fac lunar şi pe care l-am prezentat, cu regularitate, la Antena 3. Nu are nicio legătură cu PSD în sensul contractual al cuvântului. Fac acest barometrul pentru promovarea firmei, nicidecum la comanda cuiva. Sigur că aş fi fericit să am contracte cu toate partidele, dar asta este altă discuţie. Este evident că Guvernul României este pe un fond descendent de favorabilitate. Nu este dramatic, se poate redresa”, a mai zis sociologul.
„Îmi pare rău că rezultatele sondajului meu se pot constitui într-un motiv de ceartă în PSD. Intenţia mea nu a fost aceasta. Dorinţa mea a fost doar publicarea barometrului lunar pe care AVANGARDE îl face cu rezultate clare şi corecte”, a mai spus Marius Pieleanu la Antena 3.
„În acest sondaj, nu există o măsurare a intenţiei de vot pe partide. Vreau să fie foarte clar: barometrul a fost pe Guvern, nu pe intenţie de vot la parlamentare. Din datele pe care le am, de relativă actualitate, PSD este la un scor foarte ridicat, chiar un pic mai mult decât a obţinut la alegerile generale de acum zece luni. Care este explicaţia? PSD-iştii rămân în continuare votanţi ai PSD, însă sunt nemulţumiţi de activitatea guvernamentală. Ce este aşa de ieşit din comun?”, a subliniat sociologul.
Sursa: DCNews.ro

TUDOSE ATACĂ DUR SONDAJUL LUI PIELEANU: „NUMAI DACĂ MÂNCAM COPII CRUZI DIMINEAŢA AŞ FI CĂZUT AŞA ÎN SONDAJE”
Premierul Mihai Tudose a reacţionat dur în legătură cu sondajul Avangarde, a sociologului Marius Pieleanu, în urma căruia imaginea Guvernului este una dezastruoasă, încrederea românilor în Executiv scăzând la 27%.
Tudose a acuzat că sondajul condus de Marius Pieleanu este o „făcătură”, lansând un atac dur la adresa acestuia.
„Dacă nu ai mâncat nişte copii cruzi dimineaţa nu ai cum să cazi aşa mult în sondaje. Ori am eu nişte probleme şi trebuie să plec acasă, ori sunt nişte probleme în guvern. Săptămana asta voi lua nişte decizii dure. Voi face o remaniere”, a precizat Tudose la Antena 3.
Premierul a precizat tranşant că ar fi binevenită o remaniere guvernamentală, pe care intenţionează să o facă în perioada următoare.
”Săptămâna aceasta voi lua nişte decizii dure sau necesare. Sunt cel puţin doi miniştri pe care am sa îi rog să părăsească Guvernul. Voi lua decizia săptămâna aceasta, credeţi-mă”, a declarat Tudose în emisiunea lui Gâdea.
După părerea ministrului, o problema a rezultatelor proaste a Guvernului în sondajul Avangarde, ar putea fi existenţa în Cabinet a unor miniştri cu probleme penale. Cei doi miniştri care au probleme cu justiţia, fiind anchetaţi în dosarul Belina, sunt Sevil Shhaideh şi Rovana Plumb, prima trimisă în judecată şi cea de-a doua în curs de ridicare a imunităţii în Parlament.
De la o încredere de 40% de care se bucura, guvernul Tudose a ajuns la un procent de 27%, arată ultimul sondaj de opinie făcut de sociologul Marius Pieleanu.
Sursa: EVZ.ro

ULTIMA ORĂ- Tudose l-a dat afară din Guvern pe… omul lui Pieleanu!

IARĂŞI MANIPULARE DE… DOI LEI! MĂLIN BOT N-A LUAT-O-N BOT!

malin botProba video a fost postată chiar de idiot! *Cel care face parte din gaşca ce se mută dintr-o redacţie în alta, când se dă „ordin de zi, pe unitate!”

REVENIM ASUPRA… MANIPULĂRILOR!
Refenim, pentru că nu avem ce face! Băieţii îşi fac de cap, în continuare, considerând că lumea poate fi prostită, că doar d-aia sunt şi ei băgaţi în aşa-zisa presă- să prostească lumea!

CARE A FOST ŞTIREA? VAI, CE VICTIMĂ SE DĂDEA BOT!…
Aceasta a fost ştirea care a făcut înconjurul aşa-ziselor instituţii de presă (de fapt „feisbuci” cu mai mulţi sau mai puţini… „blogi”!) în legătură cu agresarea ziaristului!

JURNALISTUL MALIN BOT: „INTERLOPII LUI DRAGNEA M-AU LOVIT CU PUMNUL IN FICAT SI IN BURTA”. EL A FOST AGRESAT SI DE CODRIN STEFANESCU
Jurnalistul Malin Bot ii acuza pe indivizii adusi de Codrin Stefanescu sa il apere pe Liviu Dragnea ca l-au lovit in ficat si in burta. El anunta ca va depune plangere penala impotriva a doi dintre interlopii prezenti alaturi de Dragnea la Curtea Suprema.
Malin Bot acuza ca interlopii veniti sa il apere pe Liviu Dragnea la ICCJ l-au lovit de doua ori. „Am fost fost lovit cu pumnul in ficat chiar in sediul ICCJ”, acuza Malin Bot. Iata imaginile filmate de jurnalist in acel moment:
Malin Bot a fost apoi lovit inca o data cu pumnul, de aceasta data in burta, in momentul in care s-a apropiat de masina lui Liviu Dragnea.
„Am ajuns intr-o realitate ca in filmul ‘Nasul’, seful Camerei Deputatilor vine cu interlopi sa agreseze ziaristi. Daca vine cu interlopi la instanta nu mai ai ce spui sa spui”, a mai spus Bot pentru aktual24.ro.
Interlopii au fost adusi la Curtea Suprema de catre secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu. Malin Bot a declarat ca Stefanescu l-a agresat verbal pe holul Instantei Supreme. „A strigat la mine „securistule’. Nu l-am bagat in seama”, a spus jurnalistul.
Malin Bot a mentionat ca va depune plangere penala, la Sectia 6 de Politie, impotriva celor doi interlopi care l-au lovit.
Unul dintre interlopi a fost deja amendat cu 200 de lei. Bot a tinut sa mentioneze ca protestatarii #rezist care scandau lozinci impotriva lui Dragnea au fost amendati cu sume mult mai mari, de 1.000 de lei.

ÎNSUŞI, BOT MĂLIN A APĂRUT LA TELEVITOR PLÂNGÂND, CU OCHII ÎN LACRIMI!
Lumea rea zice că plângea că a trebuit să plece de la România Liberă că l-au dat ăia afară! Oricum, altă subunitate a UNITĂŢII îl primeşte, nu rămâne să moară de foame! Dar, prezent la televiziune, în direct, şi-a prezentat adevărata dramă, tragedie, nenorocire- că a fost violentat! În realitate…

ÎN REALITATE- BOT NU A LUAT-O ÎN BOT!
FILMUL INTEGRAL AL SCANDALULUI DE LA ÎNALTA CURTE CU LIVIU DRAGNEA DOVEDEŞTE CĂ MĂLIN BOT A MINŢIT
FLUX 24 prezintă înregistrările video integrale de la scandalul de marţi de la Înalta Curte de Casaţie care dovedesc că fostul jurnalist Mălin Bot a dezinformat opinia publică în privinţa agresiunii în care ar fi fost ţintă.
Înregistrările au fost publicate chiar de Mălin Bot.
Vizionarea înregistrărilor integrale dovedeşte că Mălin Bot a dezinformat opinia publică în privinţa agresiunilor la care susţine că ar fi fost supus.
Liviu Dragnea a ieşit, marţi după-amiază, după aproximativ patru ore, de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ICCJ), care a reluat de la zero procesul în care liderul PSD este judecat pentru instigare la abuz în serviciu şi instigare la fals intelectual, alături de fosta sa soţie şi de foşti angajaţi ai Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Teleorman.
Iniţial, înainte de termenul la proces, Liviu Dragnea a fost aşteptat în faţa ÎCCJ de câţiva contestatari, printre care fostul jurnalist Mălin Bot, care i-au adresat înjurii, i-au arătat cătuşe şi au scandat că trebuie închis.
Mai apoi Mălin Bot s-a plâns că ar fi fost agresat…
Înregistrările postate de Mălin Bot pe facebook NU confirmă că acesta ar fi fost agresat, ci din contră că a încercat să provoace tot timpul.
După ce în timpul evenimentelor filmate, Mălin Bot nu a manifestat nici cea mai mică reacţie că ar fi fost agresat, din contră dacă se observă atent înregistrarea el ar fi provocat, mai apoi a apărut în lacrimi în faţa jurnaliştilor afirmând că ar fi fost ţinta agresiunilor.
Apoi într-o intervenţie la Realitatea TV, Mălin Bot a declarat că de fapt ar fi fost împins.
FLUX 24 nu discută despre vinovăţia liderului PSD, Liviu Dragnea, care a fost criticat de mai multe ori pe siteul nostru, aceasta fiind decizia exclusivă a instanţei atunci când va deveni definitivă.
Este inadmisibil ca un grup de protestatari să ia practic cu asalt Înalta Curte de Casaţie a României şi să provoace scandal şi ca aceştia să NU fie sancţionaţi.
În acelaşi timp la fel de adevărat este că şi convocarea de către secretarul general adjunct al PSD, Codrin ?tefănescu, a unor persoane cu aspect cel puţin discutabil care l-au însoţit la ieşire pe Liviu Dragnea a pus întrebări privind modul de acţiune al liderului PSD. Dar una e una, alta e alta…
Dar până la a acuza nişte oameni cu o fizionomie poate criticabilă care nu sunt declaraţi vinovaţi definitiv de o instanţă este un drum lung. Din informaţiile Poliţiei aceştia nu au antecedente penale. Dacă vorbim de stat de drept…
Mălin Bot a fost dat afară de la toate publicaţiile unde a lucrat deoarece a provocat scandaluri şi a adus acuzaţii care nu au putut fi demonstrate niciodată.

Sursa: Flux24

SECURITATEA S-A SCHIMBAT, POANTA A… RĂMAS!
Vă amintiţi, cu siguranţă, de celebrul banc care avea formula finală: „mai răsfiraţi, băieţi, mai răsfiraţi!…” Acesta este şi îndemnul nostru pentru toţi „boţii” şi toate „boturile” care agresează presa reală, din România contemporană!…