ANSAMBLUL FOLCLORIC BĂRĂGANUL MARELE PREMIU AL „FESTIVALULUI CONCURS INTERNAȚIONAL NEOS MARMARAS CUP 2019” ȘI LOCUL 1 PENTRU CEA MAI BUNĂ PRESTAȚIE

Cele mai bune și extraordinare vesti ajung în județul Călărași tocmai din Grecia!
Sub bagheta coregrafică a maestrului Aurel Mailat și mai ales datorită sprijinului necondiționat al Consiliului Județean Călărași, Ansamblul Folcloric Bărăganul al Centrului Cultural Județean Călărași, a impresionat juriul și publicul Festivalului Concurs Internațional NEOS MARMARAS CUP din Grecia!
Ansamblul Folcloric Bărăganul a reușit performanța de a aduce acasă, la Călărași, premii care reprezintă răsplata extraordinară în urma unei munci asidue.

Ansamblul a adus în județul Călărași, tocmai din Grecia, MARELE PREMIU al Festivalului Concurs Internațional NEOS MARMARAS CUP 2019 și Locul 1 pentru cea mai buna prestație dintre toate cele 8 țări participante la acest concurs internațional!
“Fără muncă, fără dragoste și pasiune pentru dansul popular românesc, dar mai ales fără această prietenie care ne leagă de mulți ani de zile, nu am fi reușit această performanță nemaipomenită! Suntem o familie! Ansamblul Folcloric Bărăganul este o familie UNICĂ! Vă mulțumim pentru toată aprecierea și vă suntem veșnic recunoscători pentru susținere. Fără dumneavoastră, publicul, spectacolele noastre nu ar avea culoare!” – a declarat coregraful Aurel Mailat.