Anunț aviz de gospozdărire a apelor pentru lucrarea „Reabiliarea și modernizarea străzilor din satul Dragalina, comuna Dragalina, județul Călărași”

În conformitate cu prevederile Legii Apelor nr.107/1996, cu modificările și completările ulterioare, TITULARUL COMUNA DRAGALINA cu sediul în str. B-dul General Ioan Dragalina, nr. 46, comuna Dragalina, județul Călărași intenționează să solicite de la A.N. „Apele Române” – Administrația Bazinală de Apa Buzău Ialomița – SGA Călărași, aviz de gospodărire a apelor, pentru realizarea lucrării: REABILITATEA ȘI MODERNIZAREA STRĂZILOR DIN SATUL DRAGALINA, COMUNA DRAGALINA, JUDEȚUL CĂLĂRAȘI.

Persoanele care doresc să obțină informații suplimentare cu privire la solicitarea avizului de gospodărire a apelor, pot contacta solicitantul de aviz la adresa menționată.

Persoanele care doresc să transmită observații, sugestii și recomandari se pot adresa solicitantul sau la adresa: str. B-dul General Ioan Dragalina, nr.46, Comuna Dragalina, județul Călărași, persoana de contact Stanciu Marian Gabriel, nr. de telefon 0242708074, după data de 03.08.2020.