Apropo de… “AGENTURILI STRĂINE” ȘI… CIOLOȘ!

*De unde știa el, înainte de referendum că se va fura, oricum?!… *De fapt, papagalul prezenta textul care i s-a băgat sub nas! *Aceasta a fost dovada certă că Referendumul va trece!

ACESTE RÂNDURI SUNT SCRISE ÎNAINTE DE REFERENDUM!…

Acestea sunt argumentele fundamentale în nădejdea că tot ceea ce se va întâmpla, de acum încolo, poate fi anticipat pentru că, așa cum am mai spus și altădată, spionii, agenturili – vorba lu’ Împușcatu’– nu prea au multă imaginație! Și atunci, dacă ai destulă inteligență și mai și stai cu ochii pe ei, te-ai prins din vreme! Nu știm ce învârte acest Dacian Cioloș, deși informațiile sunt multiple, nici nu ne interesează , nici nu ne-ar interesa dacă și-ar vedea de treaba lui și de nevastă-sa cântăreața franțuzoaică!
Dar, așa cum se vede treaba, deși nu a avut niciodată curajul să iasă la vot, în mod concret, deși nu a reușit încă să-și inscrie așa-zisul partid în mod oficial, dar pielenii de toate felurile îl ridică în sondaje de zici că ar fi “fermecătoru” din politica românească, atunci când mișcă, mișcă rău! Că acestea sunt indicații prețioase, că face tot ceea ce i se spune, nu putem dovedi, dar…
Faptul că în ziua dinaintea Referendumului băiatul a prezentat o scrisoare deschisă în care, pe lângă rolul de a-și face reclamă de unul singur fără niciun rost, a aranjat o serie de acuzații menite tocmai a da oxigen hastagiștilor de toate felurile!
De unde știa el că se va fura la acest Referendum?
Iată anticipările lui Cioloș, dinaintea zilelor în care lumea a ieșit la vot:
Dragi români,
Liviu Dragnea și acoliții lui au nevoie de un referendum fraudat, care să depășească numărul de voturi necesar validării. Planul este limpede: crearea în România a unui curent antieuropean care să-i folosească lui Liviu Dragnea când oficialii europeni îi cer să nu distrugă sistemul judiciar din România, statul de drept și lupta anticorupție.
De fapt, lui Liviu Dragnea și acoliților lui le este frică. Le este frică de închisoare, le este frică de confiscarea averilor dobândite ilegal, le este frică de voi, românii cinstiți și drepti. Din aceste frici ale lor vor să plămădească o frica a tuturor, inventând o obsesie națională, a furtului de copii și a distrugerii ființei românești, descrisă de parcă o epidemie importată din vestul Europei ar pune în pericol existenta României.
Nu, Liviu Dragnea nu este un om cu frica lui Dumnezeu.
Pentru că dacă ar fi nu s-ar închina la bani, nu ar minți și nu ar fura. Toate pasiunile, toate spaimele, toți monștrii adormiți pe care îi trezesc cu acest referendum vor fi în beneficiul unor oameni lipsiți de moralitate și cinste.
Oamenilor care cred în referendum le va oferi o victorie viciată. Una în fața căreia să aibă de ales între ceea ce se dorește a fi o mărturisire de credință și propria moralitate. Fără să știe și fără să vrea, foarte mulți români vor deveni complici ai lui Liviu Dragnea.
Celor care nu cred în referendum le va oferi o umilință pe care PSD și-o dorește transformată în furie. Din crearea acestei falii în societatea românească, vor ieși învingatori doar Liviu Dragnea si PSD.
Dragi români,
Imaginea răului în societatea românească o știm cu toții. Răul vine când renunți la morală și când accepți că furtul este permis. Răul este când împarți România între români adevarați și români neadevarați. Răul apare când dai ordin să fie bătuți cei care te contestă. Răul se întrupează în cei care cred ca li se permite să fure de la copii, de la bolnavi, de la cei neajutorați. Am văzut multe fețe ale răului în oameni care consideră că ei sunt mai importanți decât România și destinul ei. Răul a avut multe nume, înainte și dupa 1989. Astăzi, el poartă numele lui Liviu Dragnea.
Cred că suntem suficient de înțelepți ca națiune, cred că am suferit suficient în ultima sută de ani din cauza unor oameni imorali, ca să deosebim între un om cinstit și un mincinos. Fiecare dintre noi trebuie să își respecte propria credință și credința vecinului său și, mai ales, nu trebuie să facă din credință o armă împotriva semenilor. Ceea ce fac ei nu este credință, nu este respect pentru aproape, ci este dispreț și învrăjbire. De aceea, trebuie să știm să alegem calea corectă și să nu ne lăsăm înșelați, să nu îngăduim ca valorile și credința noastră să devină arme în mâna unor oameni iresponsabili, care au ca singură credință propria îmbogățire.
Dragi români,
Aveți de ales între România oamenilor drepți și cuviincioși și România strâmbă a lui Liviu Dragnea, dupa chipul și asemănarea lui. Aveți de ales între fapta dreaptă și Liviu Dragnea.
De aceea, doresc să ilustrez în câteva puncte felul în care va fura Dragnea voturile cu legea în mână:
În primul rând, trebuie spus că la urne sunt asteptați aproape 19 milioane de români, care vor avea la dispoziție peste 18.600 de secții de votare. Paza acestora va fi asigurată, însă, de polițiști care vor lucra singuri în misiune, fiecărui agent urmând să îi revină o secție de votare. Chiar Sindicatul Europol atrăgea atenția, joi, că a primit zeci de mesaje din partea polițiștilor din țară prin care aceștia își exprimau îngrijorarea cu privire la paza secțiilor de votare în cele două zile ale referendumului.
În al doilea rând, Guvernul condus de Viorica Dăncilă a modificat Legea 3/2000 privind organizarea și desfășurarea referendumului prin ordonanța de urgență prin care lasă mai multe portițe deschise pentru fraudarea votului:
– numărul exact al votanților nu va mai putea fi verificat, pentru că s-a modificat formularul de raportare a participării la vot din secții, potrivit Expert Forum. În condițiile în care legea spunea, în forma inițială, că numărul total de participanți trebuie să fie egal cu numărul voturilor exprimate, acum, în urma modificării prin OUG, numărul total poate să fie mai mare sau egal cu suma voturilor valabil exprimate la răspunsul DA, a celor la raspunsul NU și a voturilor nule. Dacă membrii birourilor electorale vor semna în fals că unele persoane s-au prezentat la vot, numărul scriptic al participanților nu va putea fi verificat cu numărul real de buletine de vot folosite;
– votul multiplu nu va mai putea fi verificat de Autoritatea Electorală Permanentă, din oficiu, în 60 de zile, așa cum era în forma inițială. În Ordonanța nr. 86/2018 se precizează că doar „persoanele interesate“, fără a da clar o definiție a acestora, pot depune contestație în 15 zile de la validarea scrutinului, ele fiind datoare să aducă și dovezile necesare privind posibile fraude;
– nu va mai fi utilizat sistemul electronic pentru prevenirea votului multiplu. În lipsa acestui sistem electronic din procesul de organizare a referendumului și a utilizării intense a listelor suplimentare, nu există mecanisme aplicabile și eficiente prin care se poate verifica frauda la referendum;
– nu este clar cine poate solicita, în cazul în care constată o fraudă electorală la o secție de votare sau într-o circumscripție electorală, anularea rezultatelor;
– sacii cu buletinele de vot și ștampilele folosite nu se mai arhivează la Judecătoria aferentă secției de votare. Conform OUG, se va merge la biroul electoral ierarhic cu buletinele nule sau contestate, precum și cu procesele-verbale, listelele electorale suplimentare și contestațiile depuse.
Un apropiat m-a întrebat în ce fel suntem „România Împreună“ la acest referendum.
I-am răspuns că mulți dintre noi suntem Împreună pentru valorile noastre, pentru credința noastră, pentru familie, dar și pentru respectul față de toți semenii nostri, fără nicio discriminare de credință, de gen, de limbă sau de etnie. Voi susține căsătoria dintre un barbat și o femeie, voi susține familia, indiferent de formele ei, prin tot ce voi face, așa cum voi susține dreptul oamenilor de a se iubi și de a-și trăi viața cum doresc, fără să o facă în detrimentul sau împotriva celor din jur.
Însă nu putem fi împreună cu hoții care se folosesc de credința sinceră a oamenilor pentru interesele lor politice.
Vă rog să nu vă lăsați păcăliți de un referendum organizat de un politician condamnat pentru că furat la un alt referendum.

CÂTEVA ÎNTREBĂRI LA CARE CHIAR AȘTEPTĂM RĂSPUNS!

Din partea lui Cioloș ori din partea băieților cu ochi mai mult sau mai puțin albaștri – că petițiile diferă, în funcție de țări! Așadar, pentru orice om de bună credință se pun câteva întrebări fundamentale:
•1 – de unde știa el înaintea referendumului că se va fura?
•2 – de ce a apărut această scrisoare exact cu o zi înaintea Referendumului?
•3 – cum, pe ce baze, ce dovezi a avut pentru a arunca, în public, atât de multe acuzații care, oricum, nu stăteau pe picioarele lor?
•4 – de ce nu a reacționat nimeni, din nici o tabără, înainte de Referendum, după publicarea respectivei scrisori? Ce așteptau?
Ar mai fi și multe alte întrebări pe care vă invităm să le adresați dumneavoastră, noi ne-am mulțumi cu răspunsuri numai la acestea, dar, cu siguranță propaganda are altă treabă în acest moment!… Oricum, Dacian, te așteptăm la prezidențiale! Desigur, cu partidul ăla care încă nu există!…