ARESTAŢI PREVENTIV PENTRU TRAFIC DE DROGURI!

Trei tineri din Olteniţa, judeţul Călăraşi, bănuiţi de trafic de droguri, au fost arestaţi preventiv pentru 29 de zile. Unul dintre ei a fost surprins în flagrant delict de poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate şi procurorii D.I.I.C.O.T. din Călăraşi.
La data de 21 aprilie a.c., poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Călăraşi, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. B.T. Călăraşi, au surprins în flagrant un tânăr de 29 ani, care comercializa droguri de risc în Olteniţa.
Asupra acestuia a fost găsite 27 de doze de cannabis.
Totodată, în cauză, poliţiştii au efectuat două percheziţii domiciliare, fiind găsită o poşetă cu 40 de doze de cannabis, porţionate şi ambalate pentru comercializare, ce aparţinea unei tinere de 17 ani.
Trei persoane bănuite de săvârşirea faptelor de trafic intern de droguri de risc au fost conduse la sediul D.I.I.C.O.T. B.T. Călăraşi pentru audieri, procurorul luând măsura reţinerii pentru 24 de ore. Persoanele în cauză au fost depuse în Centrul de Reţirere şi Arestare Preventivă Călăraşi.
La data de 22 aprilie a.c., Tribunalul Călăraşi a dispus arestarea preventivă a acestora pentru o perioadă de 29 de zilie.
Faţă de o persoană poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de finanţarea traficului intern de droguri de risc, iar faţă de ceilalţi doi pentru trafic intern de droguri de risc.
Acţiunea s-a desfăşurat cu sprijinul Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Olteniţa şi al jandarmilor.