AŞA CEVA? LA SPITALUL DIN CĂLĂRAŞI?…

PÂNĂ LA 1 SEPTEMBRIE, LA SPITALUL CĂLĂRAŞI- CARNE- DOAR DE 2 ORI PE SĂPTĂMÂNĂ! ACUM- SE SCHIMBĂ TOTUL!

Spitalul de la Călăraşi a modificat meniul destinat pacienţilor începând cu 1 septembrie. Dacă până la această dată pacienţii primeau carne în mâncare doar în zilele de marţi şi joi, de la 1 septembrie toţi pacienţii primesc, la prânz, meniu cu carne. Managerul Spitalului, Camelia Ghiveciu spune că a hotărât acest lucru pentru ca pacienţii să mănânce mai puţin, dar de calitate!
Preşedintele Consiliului Judeţean, Vasile Iliuţă a făcut o vizită inopinată împreună cu presa locală la bucătăria Spitalului Judeţean deoarece, în ultima perioadă, circulau tot felul de zvonuri cu referire la mâncare bolnavilor. Bucătăresele erau în plină pregătire a mesei de prânz- ciorbă cu tăiţei, ghiveci şi ciulama cu pui. Întrebate dacă mai sunt probleme cu aprovizionarea cu alimente acestea au spus că au fost probleme, dar că acum s-au rezolvat: „De la 1 septembrie gătim, în fiecare zi, cu carne!”
„Sănătatea va rămâne domeniul prioritar pentru Consiliul Judeţean Călăraşi! Vom căuta soluţii pentru toate deficienţele din spital şi sperăm ca într-un an de zile lucrurile să se remedieze”, a declarat Vasile Iliuţă, preşedintele Consiliului Judeţean Călăraşi.