ASTĂZI- PREMIERA ULTIMULUI FILM AL LUI NAE CARANFIL *CĂLĂRĂŞEANCĂ- ÎN ROLUL PRINCIPAL!

Călărăşeanca MARIA OBRETIN vine, în oraşul natal, la premiera filmului „6,9 pe scara Richter“ regizat de Nae Caranfil

Centrul Cultural Judeţean Călăraşi în parteneriat cu Voodoo Films, prezintă cea mai nouă comedie cu accente de musical în regia lui Nae Caranfil.
„6,9 pe scara Richter“ este un film gustat de tineri, dar, mai ales, remarcat de publicul călărăşean prin faptul că una dintre tinerele actriţe, Maria Obretin, este călărăşeancă. Aşadar, Centrul Cultural Judeţean a invitat-o pe Maria Obretin, alături de unul dintre colegii din film, pentru a avea un dialog cu publicul călărăşean, pentru a se întoarce în oraşul natal şi a împărtăşi din experienţa ei, pentru a motiva tinerii să se orienteze cu mai multă responsabilitate către actul artistic, cultural.
Filmul îi are în rolurile principale pe Laurenţiu Bănescu, călăraşeanca Maria Obretin, Teodor Corban şi Simona Arsu, iar alături de ei îi puteţi vedea pe Miruna Biléi, Adrian Văncică, Tache Florescu, Alexandru Papadopol, Ovidiu Niculescu, Lucian Ifrim sau Gelu Colceag.

Sinopsis: Fiul (Laurenţiu Bănescu) este un tânăr actor de teatru care navighează cu greu între un rol complicat într-un spectacol de „musical“, o nevastă geloasă până la depresie (Maria Obretin) şi obsesia marelui cutremur devastator, anunţat ca iminent de toţi „experţii“. Însă „adevăratul“ cutremur pentru el se dovedeşte a fi re-apariţia intempestivă a propriului său tată (Teodor Corban), după decenii de absenţă.
Centrul Cultural Judeţean Călăraşi invită toţi călărăşenii să le fie alături la acest eveniment care va avea loc astăzi, 30 ianuarie, la ora 17:00, respectiv 19:30, Sala Cinema 3D/2D Călăraşi.