Atenție la… neatenție! CE ȘTIU SECURIȘTII CĂ SE VA ÎNTÂMPLA?!…

“ALARMĂ! URMEAZĂ MARI MIȘCĂRI DE TRUPE!… EVENIMENTE EPOCALE!”

Acesta este mesajul pe care televiziunea I. Realitatea. TV îl transmite, în ultima vreme, după gherlele pe care le-a realizat cu ocazia evenimentelor din ziua de 10 august, faimoasa demonstrație a așa-zisei diaspore în care au apărut…derbedeii din România care nici măcar la muncă nu s-au dus, în altă țară!
Atunci eram anunțați de securiștii de serviciu, în frunte cu “Închipuitu’ Ferchezuit” care se crede nepot de domnitor și mare patriot, el fiind expus la cele mai mari porcării care s-au produs, de-a lungul timpului, la nivelul manipulărilor securistice, cel care anunța marea, exploziva demonstrație care va da peste cap România, în totalitatea ei! N-a fost să fie, vorba lui Cristoiu- n-a fost mortu’!… Acum, după ce lucrurile au trecut, lumea își vede de treaba ei, doar el îi trage, în continuare cu “dacă a semnat prefectul sau nu, când a semnat”, fără să țină cont de legea care spune că jandarmii pot interveni dacă le este pusă în pericol viața sau integritatea ceea ce se petrecea după la 4 după-amiază, el o ține gaia-mațu pentru că așa este ordinul de zi pe unitate!
Și, tot ca de obicei, băiatul transmite mesaje subliminale menite a anunța că se va întâmpla ceva, ceva foarte grav și foarte repede! Ceva de genul – “URMĂTOARELE ȘASE SĂPTĂMÂNI REPREZINTĂ UN MOMENT CRUCIAL PENTRU ROMÂNIA !ORI SE ALEGE PRAFUL! ORI SE REZOLVĂ TOTUL”!
Interesant este că în tot acest balamuc este adus și numele președintelui care este somat să intervină, să-și facă treaba – vorba președintelui, chiar care-și face treaba mare și treaba mică toată ziua, mai ales din gură pe ecran când apare în declarații că – cacofonie admisă – conferințe de presă nu este în stare să organizeze, mesajul este iarăși cu termen – șase săptămâni!
Vă mai aduceți aminte că au mai fost termene de genul ăsta, nu prea s-a îndeplinit ceea ce era planificat, dar dovada este că este ceva planificat tocmai când se anunță asemenea termene! Așadar, stimați oameni buni, pregătiți-vă de orice pentru că poate urma orice! Securiștii știu ceva dar nu vor să spună ce!…