Atenție la neatenție! ESCROCHERIA – “GHIULUL” – A AJUNS ȘI LA CĂLĂRAȘI!…

•Nu cădeți pradă tentației pentru că veți pierde bani! •Foarte mulți bani! •Escrocii sunt liberi! •”Organele” nu au timp să-i vadă! •Că doar trebuie să ne urmărească pe noi, pe toți, cei care… nu furăm!

ESCROCII! LIBERI, PE STRĂZILE CĂLĂRAȘIULUI!…

Povestea sună cam așa – și ea ne-a fost prezentată de mai mulți oameni din Călărași care au trecut prin aceste secvențe! Mergând pe stradă – unii pe Grivița, alții pe Flacăra au fost abordați de o mașină cu număr străin din care a coborât un domn care s-a îndreptat către ei! Desigur, fiecare fiind singur, pe stradă… Și prezentându-i o situație extrem de interesantă: ”Domnule, uitați, doamna din mașină are de vânzare un GHIUL, are mare nevoie de bani pentru ca are o problemă urgentă și vrea să vândă inelul cât mai repede ! El constă, în realitate, 20 milioane lei vechi, dar îl vinde cu 5 milioane! Un mare noroc pentru dumneavoastră”!
Coboară și doamna, arată ghiulul, omul se uită, dar nu are la el atâția bani! Nicio problemă: ”Dați o fugă până acasă, vă așteptăm aici”! Omul se mai gândește o dată moment în care respectivul spune – “ei, lăsați că mă duc eu acasă să aduc 5 milioane, e șansa mea! Vă rog să mă așteptați domnișoară”!…
Și omul pleacă, cetățeanul nostru rămâne răvășit, doamna din mașină privește cu interes către cel care, totuși, nu are această sumă mult prea mare pentru un biet pensionar, de exemplu, din Călărași!
În realitate este vorba despre inele false, valoarea lor fiind mult și sub celebra suma de 5 milioane leI vechi! Motiv pentru care, o doamnă mai înțeleaptă i-a invitat să meargă la Bujuteria de la marginea străzii Flacăra pentru a verifica corectitudinea și autenticitatea bijuterie! “Păi noi de asta avem timp acum, nu înțelegeți că avem nevoie să rezolvăm problema asta financiară și că dăm inelul aproape pe gratis”?!
A fost replica respectivilor care pentru doamna respectivă s-au cam dat pe față! Nu știm dacă au fost anunțate organele specializate în așa ceva, de la Călărași, de cei care au luat țeapă, după cum am auzit că s-ar fi și întâmplat, pe Strada Grivița cu un domn! Noi ne facem rolul nostru de a vă atenționa în fața “marii șanse”care poate veni cu acest ghiul care, probabil, este un fals!