ATENȚIE LA VOTURILE USR! INCLUSIV LA CĂLĂRAȘI!

Nu este o noutate pentru nimeni, toată Europa cunoaște același fenomen – apariția unor mișcări noi, denumite în toate felurile, de la reformatorii noi până la neomarxiști!
Cert este că înaintea alegerilor europarlamentare am atras atenția mai multor primari de orașe și municipii că luni dimineață vor avea o mare surpriză când vor vedea câte voturi au adunat cei de la USR în orașul lor!
Primarii respectivi erau foarte optimiști, nici nu se gândeau la mai mult de 2-3% ! Aprecierea pornind de la faptul că partidul respectiv nu avea nici măcar sediu, nu apăruse niciun membru, pe nicăieri, generând întrebarea, firească, din punctul lor de vedere – “cine să-i voteze?” Când luni toți erau bulversați, am revenit și le-am atras atenția!
Desigur, prin arestarea lui Liviu Dragnea chiar în aceea zi, s-a uitat și de măsurarea paralelă a alegerilor, de multele semne de întrebare pornind de la voturile multiple din Moldova pentru UDMR, de tablete, de toate cele! Iată că acum se apropie alegerile prezidențiale și repetăm ceea ce am spus și atunci – Atenție la voturile USR ! Vor fi, din nou, foarte multe!
Nu suntem adepții teoriei conspirațiilor, știind cât de importantă este pentru această formațiune politică întreaga lor comunicare pe Facebook, sunt multe semne de întrebare la care nu vom avea răspuns, dar voturile pentru Dan Barna, în primul rând se vor vedea! Cu toate scandalurile de rigoare!
Desigur, conform sondajelor noastre Viorica Dăncilă este în creștere și ar putea intra în turul doi! Problema este că voturile pentru Dan Barna se vor duce în turul al doilea în direcții necunoscute!
Atenție, așadar, la USR!