ATENŢIE, MEDIU! ATENŢIE, PRIMĂRIA! DIN NOU, MIERCURI SEARA- ORAŞUL ÎMPUŢIT!

Am atras atenţia, atunci când s-a făcut public raportul pe care cei de la Mediu l-au prezentat Primăriei Călăraşi (aceasta solicitând informaţii, oficiale) în legătură cu mirosul pestilenţial care domină Călăraşiul, în unele nopţi, că ăia de la Mediu chiar îşi bat joc de Călăraşi şi de călărăşeni! Plimbându-ne cu o poveste care, în realitate, nu a dat niciun fel de informaţie completă! Iată ce scriam în urmă nu cu foarte mult timp!

orasul-pute

MIERCURI SEARA- ORAŞUL… PUŢEA!
Din nou, miercurea trecută, foarte multe semnale din partea oamenilor (dar şi simţul nostru olfactiv a fost dat peste cap!) când un miros de nedescris, de necuprins, de neacceptat a pătruns din casă în casă, în tot Călăraşiul! Să fii prost, de-a dreptul, dacă nu şi ticălos şi să nu ştii de unde vin aceste mirosuri?! Şi să te faci că plouă, să te plimbi de la o firmă la alta, când- în realitate- în noaptea aia, în momentul ăla, prin organele care stau la dispoziţie nu face altceva decât să te deplasezi acolo unde ŞTII că se întâmplă asta! Corupţie? Mită? Complicitate?!… Poate câte puţin din toate, poate nimic, ori poate… toate! Deja, credem că este cazul să se auto-sesizeze Parchetul, Poliţia, organele în drept, dar şi conducerea oraşului şi a judeţului! Nu se poate ca un oraş întreg (zeci de mii de oameni!) să fie sfidaţi cu mirosul pestilenţial, într-o bătaie de joc care nu are nimic comun cu zona civilizată, iar organele în drept, PLĂTITE DIN BANI PUBLICI (!) să se facă că plouă, deşi dacă ar fi plouat se ducea dracului mirosul!
Cei de la Mediu, atenţie- vom începe o campanie de o să vă dăm toţi şefii afară! Dacă nu-şi bagă minţile în cap şi nu pun lucrurile în ordine! Dar, chiar aşa? Vouă nu vă e ruşine?!…
Jurnalul de Călăraşi