Atenție, se pregătește ceva! LA DRUMURI JUDEȚENE VA APĂREA O… DIVIZIE!

*Care va rezolva problemele tehnice din Consiliul Județean!…

O informație care ne-a ajuns, în acest moment, la ureche este legată de o decizie extrem de interesantă care va fi luată, la nivelul Consilul Județean Călărași, în perioada imediat următoare. O decizie interesantă care se plasează în contextul realităților românești contemporane!
Pentru orice lucrare, pentru orice intervenție, dacă trebuie să respecți legea trebuie să te supui unor proceduri care impun licitații, contestații, timp pierdut, în fine tot ceea ce înseamnă birocrație, până la capătul ei! Pare greu de crezut, dar asta este realitatea contemporană: dacă vrei să repari într-un birou, ceva și ai nevoie de un specialist, reprezentant al unei firme, nu suni firma și vine specialistul, sub nicio formă! Procedurile trebuie respectată, se organizează licitație, se stabilește un câștigător, se așteaptă termenul de contestație, se rezolvă contestația, ori se reia întreaga procedură, în fine, totul pe timpul și pe banii noștri!
Pentru că este nevoie de asemenea lucrări, mai tot timpul, președintele Consiliul Județean Călărași, Vasile Iliuță, a luat o decizie foarte curajoasă: aceea de a înființa o Divizie, la nivelul Direcției Drumurilor Județene care să se ocupe de toate aceste probleme de reparații și întreținere la nivelul instituțiilor deconcentrate, subordonate Consiliului Județean, dar și pentru clădirea Consiliului Județean! Astfel încât toate lucrurile să fie firești, în interiorul instituției, fără proceduri, fără pierdere de timp! Ai nevoie de un electrician, este chemat, prin …Divizie. Astfel încât electricianul vine și rezolvă problema respectivă! Ceea ce este și mai simplu, dar și de acceptat, în condițiile actuale ! Interesantă această decizie – să vedem ce se va întâmpla…