ATENȚIONARE! DRAGI MILIȚIENI- DE LA CIRCULAŢIE ŞI LOCALI, NU MAI STAȚI LA… PÂNDĂ!

Rolul vostru este în cu totul şi cu altă parte! *Oraşul geme de atâta circulaţie aglomerată şi acolo unde ar trebui să dirijeze ei circulaţia, nu e nimeni! *Pentru că ei stau la… pândă!

Într-o după-amiază a acestei săptămâni, am constatat (cu stupoare!) o situaţie cu totul şi cu totul revoltătoare: la „5 Călăraşi”, imediat după intersecţie, în dreptul magazinului „Irina”, o maşină de la poliţia locală cu doi îmbrăcaţi în uniforme stăteau la… pândă! Poate-poate, vreun „nenorocit“ nu acordă prioritate la vreo cetăţeancă, să sară ei direct din „boşcheţi” şi să-i dea amendă! Câteva colţuri mai încolo, la „Stop”- să vezi beleaua- altă maşină de poliţie, chiar de la Circulaţie, tot… la pândă! Ori la trecerea de pietoni, ori să nu se bage vreunu’ care nu-i vede, venind dinspre Slobozia şi să-l prindă ei în „fragrant”!
Totuşi, măcar şefii lor ar trebui să ştie un lucru elementar- LOCUL LOR NU ESTE LA PÂNDĂ! Locul lor este la dirijat circulaţia! Acolo unde sunt punctele fierbinţi ale oraşului! De exemplu, la „Agneza” (fosta „Farfurie”) cei care vin de pe „Cuza Vodă“ aşteaptă şi câte cinci până la zece minute ca să reuşească să pătrundă pe „Cuza Vodă“, atât de mare este traficul şi nimeni (neexistând niciun semafor) nimeni (în afara unui miliţian- local sau de la Circulaţie) nu ar putea rezolva situaţia! La trei colţuri mai încolo, un echipaj de Poliţie stătea la pândă! N-aveau nicio treabă cu ce se întâmpla la…”Farfurie”…
Cei de la CIRCULAŢIE ştiu că ăsta este un abuz!
Iar dacă cei din conducerea Poliţiei Locale nu înţeleg acest lucru, suntem convinşi că primarul Drăgulin va pune ordine- să-i pună la treabă!

ŞOC!
Nu există semafor la „5 Călăraşi”, se fac cozi interminabile pentru cei care vin de pe Flacăra pentru a pătrunde pe strada Bucureşti! Nici un poliţist nu stă acolo, stau pe partea cealaltă, MILIŢIENII! La… pândă! Inadmisibil!…