Au fost propunerile pentru OMUL ANULUI 2017, LA CĂLĂRAȘI!

*Propuneri din toate zonele de activitate! *Aceasta poate fi prima concluzie după ce privim propunerile pe care cititorii ziarului nostru le-au făcut, pentru stabilirea câștigătorului acestui titlu care a ajuns la aproape un sfert de secol de premieri! Până la “omul anului “Iată propunerile:
vasile-iliuta-1440x564_c
Vasile Iliuță
Pentru preocupările de a obține fonduri și proiecte în beneficiul Călărasiului și pentru acțiunile în forță pe care le-a realizat, în anul 2017, în judetul Călărași!

gabriela-amzaru-duel-9
Gabriela Amzaru
Pentru realizările excepționale ale anului 2017 și pentru intrarea în marea familie a show-biz-ului din România, alături de Direcția 5 sub numele de AZA!

COSMIN-ANDRIAN-SCOALA-NICOLAE-TITULESCU
Cosmin Andrian
Pentru performanțele de nivel național și internațional pe care le-a obținut în anul 2017 și pentru promovarea imaginii Călărașiului la nivel național și internațional!

Marin Badea
Marin Badea
Un ziarist de investigație care a reușit să atace câteva subiecte de interes și de larg comentariu, în perioada anului 2017.

Florin-BRISAN-PRESEDINTE-EXECUTIV_972x648
Florin Brișan
Pentru schimbarea la față a echipei de fotbal Dunărea Călărași din momentul în care a preluat conducerea acestei echipe.

dan-dragulin-750x406
Daniel Ștefan Drăgulin
Pentru realizarea unor importante obiective îndelung așteptate, de la Varianta de centură până la obținerea de fonduri pentru restaurarea monumentului istoric Poșta Veche!

amelia dinca
Ana Amelia Dincă
Pentru toate preocupările constante de promovare a valorilor artei călărășene și pentru șirul nesfârșit de expoziții pe care le-a organizat în mod exemplar!

Tone-petre-1440x564_c
Petre Țone
Pentru toate cele pe care le realizează, la nivelul municipiului Oltenița, pentru proiectele pe care le-a promovat și pentru succesul pe care îl are în fața locuitorilor municipiului Oltenița!

mircea-dinescu-fits-maria-stefanescu
Mircea Dinescu
Pentru unul dintre cele mai interesante și de succes momente ale culturii de înalt nivel, la Călărași, în anul 2017!

Constantin Bebeselea
Constantin Bebeșelea
Pentru realizările excepționale, la nivel național și internațional ale elevilor și elevelor sale de la școala de box din Călărași, devenită un reper național!

Victor Muresan
Victor Cutuș Mureșan
Pentru activitatea laborioasă de editare a unor cărți de mare interes în spiritul culturii naționale.

filipescupnl-640x3601
Răducu Filipescu
Pentru activitatea intensă pe care a avut-o în Senatul României, inclusiv pentru inițiative care au generat confruntări cu propriul său partid!

VIctor Grigore
Victor Grigore
Pentru realizarea unor importante lucrări de artă, admirate de toți iubitorii de artă din Călărași!

Iulian Iacomi
Iulian Iacomi
Pentru curajul de a părăsi Parlamentul României, unde fusese ales, întorcându-se în calitate de primar la Lehliu-Gara , în interesul locuitorilor orașului său!

dan alexa
Dan Alexa
Pentru performanța excepțională de a duce echipa de fotbal din Călărași pe primul loc în Liga a doua!

Florin Radulescu
Florin Rădulescu
Pentru activitatea de mare succes la Muzeul Municipal Călărași și pentru atragerea în proiecte de interes a tinerei generații din Călărași!

Sorin Vrajitoru
Sorin Vrăjitoru
Pentru tot ceea ce realizează, în Parlamentul României, fiind cel mai activ deputat de Călărași, deși are cea mai scurtă perioadă de activitate, dintre toți ceilalți deputați călărășeni!

roxana
Roxana Pațurcă
Pentru activitatea de mare succes, în interiorul Senatului României și pentru reprezentarea României, la nivel internațional, la forul mondial din Ottawa, Canada!

Denisa Parvu
Denisa Pârvu
Pentru șirul nesfârșit de succese naționale și internaționale, pentru prezența sa de mare succes în spectacole de televiziune, pentru succesul admiratorilor care generează o carieră de viitor!

Corneliu Ratcu
Corneliu Ratcu
Pentru o viață întreaga dăruită culturii și artei, pentru prezențe le saloane și expoziții de interes național și internațional în anul 2017.

Vioreal ivanciu
Viorel Ivanciu
Pentru activitatea permanentă, din interiorul primăriei municipiului Călărași și pentru inițiativele care au generat numeroase aprecieri la adresa sa în anul 2017!

Ciprian Pandea
Ciprian Pandea
Pentru evoluția excepțională, în zona politică, pentru obținerea unei poziții importante în Guvernul României!

titu ana
Ana Titu
Pentru marile proiecte de împădurire, la nivelul județului Călărași și pentru profesionalismul exemplar dovedit în toate activitățile instituției pe care o conduce.

stan-ion
Ion Stan
Pentru preocupările sale de a descoperi și promova branduri de nivel internațional, plecate din județul Călărași, acceptate în Uniunea Europeană!

Jimmy S
Jimmy Stănescu
Pentru preocupările sale foarte importante de a se implica în organizarea de expoziții, dar și pentru realizarea de lucrări de mare interes care i-au adus mult succes, în anul 2017.

Până la urmă…
OMUL ANULUI 2017 PENTRU CĂLĂRAȘI A FOST ALES Cosmin Andrian!
Pentru performanțele anului 2017 care au promovat numele Călăraşiului la nivel național şi internațional, pentru cariera de succes care generează speranțele deplinei afirmări!
Cosmin Andrian