AU ÎNCEPUT, DEJA, CONTRELE… POLITICE!

DRAGU POATE FI… VICEPRIMAR!
Pentru că tot fierbe toată lumea politică locală, în urma rezultatelor alegerilor din 5 iunie, în privinţa direcţiei în care se va îndrepta partidul lui Nicolae Dragu (PDS), am reuşit să obţinem punctul de vedere al fostului primar:
-Eu am negociat, de mai multă vreme, cu un partid politic şi, sigur, în principiu, cred că ne vom respecta angajamentul, chiar dacă lucrurile s-au schimbat, în urma rezultatelor. Totuşi, este posibil să accept ideea de a prelua funcţia de viceprimar, nu de alta, dar pe lângă faptul că este nevoie de o mână de fier, în Primărie, vreau să am sub control tot ceea ce se întâmplă în activitatea Primăriei, inclusiv a primarului Drăgulin!…
Aşadar, suntem în faza în care încă se negociază, dar dacă promisiunea lui Dragu va fi materializată, vor urma zile interesante în Primăria Călăraşi…

DANIEL ŞTEFAN DRĂGULIN: „DOMNUL DRAGU FACE CONFUZIE ÎNTRE ROLUL PRIMARULUI ŞI AL… VICEPRIMARULUI!…“
Citind, în ziarul nostru, replica lui Nicolae Dragu, primarul municipiului Călăraşi, Daniel Ştefan Drăgulin, a ţinut să-şi exprime punctul de vedere:
-Domnul Dragu face o confuzie, în acest caz- confuzie între rolul primarului şi al viceprimarului! Domnia sa ţine minte ce făcea el, atunci când era primar şi a dat viceprimarul afară, din birou şi l-a trimis să se plimbe cu maşina! Crede că dacă va veni viceprimar va putea să facă tot asta! Cred că ştie foarte bine legea- primarul decide de ce răspunde fiecare viceprimar! Eu n-am să intru în acest joc şi n-am să fac ceea ce, probabil, domnul Dragu abia aşteaptă! Eu respect cetăţenii, respect legea, dar cer să fiu şi… respectat! S-a dus vremea circului, din Primăria Călăraşi!
Ţin să-i reamintesc şi pe această cale- PRIMARUL MUNICIPIULUI CĂLĂRAŞI ESTE DANIEL ŞTEFAN DRĂGULIN, nu altcineva!