AU INTRAT DRACII ÎN POLIŢIA DIN CĂLĂRAŞI?!…

Domnule comandant Iorga- chemaţi popii! *În doar câteva zile- prostituate, luate cu japca, de poliţişti! *Accident, cu o căruţă, luată în bot chiar de ajutorul şefului de post de la Independenţa! *Şi, bomboana pe colivă- subinspectorul de la Călăraşi, prins, beat mort, cu focuri de armă- la Râmnicu Vâlcea! *Gurile rele zic că până la demisie mai sunt… nişte alegeri! *Noi nu batem… TOBA! Doar constatăm!…

NASOL MOMENT, MIŞTO COLIVĂ!…
Cam aceasta este constatatrea a ceea ce se întâmplă (vizibil!) în acest moment, la Poliţia din Călăraşi! Scăpată, se pare, total din mână! Poliţist beat, prins cu focuri de armă, în alt judeţ! De a urlat toată România despre… poliţistul din Călăraşi, nu-i aşa?!
Altă gâscă-n altă traistă- celebrele noastre prostituate, luate cu japca de nişte… poliţişti! Ce-a zis curva? „Nu mă f… fără bani!“
Despre accidentul de la Independenţa, desigur, calu-i vinovat! Şi căruţa nesemnalizată! Totuşi, maşina Poliţiei parcă are la dispoziţie multe ca să nu dea cu oiştea-n gard!
Aşteptăm precizări din partea şefului IPJ Călăraşi care, vă reamintim, la începutul mandatului ne trăgea de urechi, atrăgându-ne atenţia că habar nu avem noi ce tare-o să fie el de când o să vină la Poliţie! Se vede- e… tare!

iorga-articolx

politist-beat-x

cazuri-ipjx

ALO, FLORENTINA? DAR DE ACCIDENTU’ ĂLA DE LA INDEPENDENŢA, CHIAR SĂ AFLĂM NUMAI DE LA… TELEVIZOR?!
Pentru că în ploaia de informaţii pe care le primim (cu regularitate) de la IPJ Călăraşi, despre accidentul în care a fost implicată chiar o maşină a Poliţiei, în judeţul Călăraşi- niciun rând! Niciun comunicat, nimic!
Dac-o fi fost ordin de zi pe unitate, ce să facă şi săraca Florentina?!…