AUTOCAR RĂSTURNAT – SUNT ȘAPTE VICTIME

*Din cauza vântului*A fost activat planul roșu de intervenție

Un autocar s-a răsturnat în Călărași, pe DJ 503, raza localității Constantin Brâncoveanu. A fost declanșat planul roșu de intervenție.  Potrivit primelor informații, autocarul s-ar fi răsturnat din cauza vântului.  La fața locului au ajuns ambulanțe, pompierii și Poliția. Sunt șapte victime în acest moment. 

„A fost activat planul roșu. 40 de persoane sunt implicate. Se pare că la momentul de față sunt șapte victime. Una are traumatisme mai severe, alta are traumatisme ușoare. La fața locului intervin forțe de la ISU Călărași și ISU Ialomița și sunt acolo și 3 echipaje ale Serviciului Județean de Ambulanță. Nu cunosc cauza la acest moment. Acum intervenim pentru salvarea victimelor”, a spus Ovidiu Tătăranu, purtător de cuvânt ISU Călărași, la Antena 3.

  ”Planul roșu a implicat două județe, Călărași și Ialomița, pacienții sunt în evaluare, sunt șapte victime. Aștept să se stabilizeze situația și să primim un raport complet. Situația este sub control, nu avem persoane în stare foarte gravă, nu avem persoane care să necesite descarcerare” a spus Raed Arafat la Antena 3.