AZA (GABRIELA AMZARU) – UN NOU SINGLE

27657149_1795521927133099_2616362226363458140_n
Tânăra artistă călărășeancă lansează single-ul “Mai iubește-mă o dată”, piesă ce marchează a patra colaborare cu producătorul și mentorul său, Adrian Sina.
“Mai iubește-mă o dată” este o piesă de dragoste în care se poate regăsi fiecare dintre noi, indiferent de vârstă. „Are ceva magic ce o înconjoară!” – Aza
Artistul din spatele unor hituri precum “Ți-am promis”, “My Passion” și “Kamelia”, Adrian Sina a remarcat-o pe Aza în urma participării la Vocea României, în echipa Loredanei Groza, lansând împreuna la scurt timp single-ul de debut “Ușor, ușor”.
Piesa a fost urmată de o colaborare cu Direcția 5 (“True Love Story”), fiind totodată invitată specială în cadrul concertului aniversar susținut de celebra trupă la Sala Palatului.
Aza și Adrian Sina au colaborat și în cea de-a doua jumătate a anului 2017, prima dată pentru single-ul “Piatra de pe inimă”, urmat de colindul “Noapte Magică”.
“Este cea mai puternică piesă pe care am cântat-o până acum. Este o piesa de suflet pentru mine, ce trezește trăiri, sentimente și emoții la fiecare ascultare. A făcut aproape jumătate de milion în câteva zile, nu m-am așteptat. Are un început foarte puternic. Mă bucură și mă onorează faptul că Adrian Sina este alături de mine în acest pas.” – a declarat AZA.
“Mai iubește-mă o dată” a luat naștere în studiourile Akcent Music, iar regia clipului a fost semnată de NGM Creative.