AZA (GABRIELA AMZARU) – VEDETĂ NAȚIONALĂ!

A LANSAT UN NOU SINGLE – “MAI IUBEȘTE-MĂ O DATĂ” – ÎN COLABORARE CU MARIO FRESH!

Este prima lor piesă împreună. Cei doi au povestit că se cunosc din copilărie, de pe scena festivalurilor de muzică. – „Ne cunoaștem de la 7-8 ani. Eram rivali”, a glumit Mario. Aza, tânăra călărășeancă a reușit să-l convingă pe iubitul Alexiei Eram (fiica Andreei Esca) să aibă o colaborare muzicală împreună. Aceștia au lansat de curând o piesă, iar reacțile fanilor și-au spus cuvântul în numărul de vizualizări.

Aza a declarat «Mai iubește-mă o dată» este poate cel mai frumos refren pe care l-am auzit vreodată, o piesă plină de emoție pe care vocile noastre se îmbină perfect. Este o piesă care-mi este incredibil de dragă și mă bucur că am ocazia s-o cânt din nou alături de un alt artist pe care-l apreciez foarte mult. Îmi aduc aminte cu drag de festivalurile la care participam alături de Mario, când eram copii, și îmi pare fascinant că am ajuns amândoi să facem ce ne doream încă de pe atunci”, a mai spus Aza.

Aza a mai colaborat cu Adrian Sînă și Direcția 5. Are o comunitate impresionantă pe TikTok, unde filmuletele postate de ea depășesc 1 milion de vizualizări. Aza a participat la Vocea României, în echipa Loredanei. Avea 16 ani când a mers la preselectii și a împlinit 17 când a ajuns în blind-uri.
Mario Fresh este unul dintre cei mai urmăriți artiști din noua generație. Descoperit de publicul larg după participarea la Românii Au Talent, artistul a fost luat sub aripă de Alex Velea. Recent, single-ul său Solo a ajuns în topurile radio, în timp ce Caliente, lansată în colaborare cu Dorian Popa, se apropie de 10 milioane de vizualizări după doar câteva săptămâni de la lansare.