BARAJUL- S-A TERMINAT! DUNĂREA- MAI BINE CĂ N-A CÂŞTIGAT!

Desigur, au fost multe speranţe în privinţa meciurilor tur-retur din barajul pentru promovarea în Liga 1, în Liga Profesionistă de Fotbal. Acolo unde „Dunărea“ a întâlnit UTA. Pe care, în primul tur, a bătut-o fără probleme, dar în faţa căreia, din nefericire pentru ea, nu a prea avut replică, la Arad. Mai mult decât atât, un gol absolut norocos a dus meciul în prelungiri, deşi diferenţa era vizibilă.
Dincolo de supărările suporterilor şi de speranţele prăbuşite ale multora, de pe poziţia noastră cât se poate de neutră, am tras următoarea concluzie: MAI BINE CĂ NU S-A CALIFICAT!
De ce spunem asta? Pentru că oficialii Federaţiei Române de Fotbal deplasaţi la Călăraşi încă de astă-toamnă, au lăsat un caiet de sarcini pentru ca terenul de la Călăraşi să poată fi acreditat pentru Liga 1. Iar concluzia a fost că era nevoie de o sumă în jur de 1 milion de euro, pentru ca „Dunărea“ să poată juca, efectiv, în primul eşalon fotbalistic! Avea Călăraşiul aceşti bani? Că de sponsorizări nu poate fi vorba, atâta timp cât economia judeţului a fost înmormântată!
Aşadar- prea mult, pentru Călăraşi, în acest moment, Liga 1! Din păcate!…