Bătaia de joc față de români nu mai poate continua! Curentul electric întrerupt când vor mușchii lor!

Nu mai știu ce să facă firmele din Călărași! • Cele aflate în zona în care se oprește curentul excesiv, ore înșir, zi de zi! • Firmele au contracte, unele cu străinătatea, își pun în pericol existența lor ca societăți comerciale, dar și a contractelor respective!• Implicit a locurilor de muncă ale unor oameni din Călărași ! •Ajunși în situația de a deveni șomeri deși au locuri de muncă în care muncesc foarte bine până când se oprește curentul! • Am fost contactați de societăți comerciale reprezentanții acestora sunt disperați! • Mai ales că, în primăvară când am abordat același subiect la un moment dat s-a oprit bătaia de joc! • Acum a reînceput! • Ca să nu mai vorbim despre întreruperile de curent de nici o secundă, cele care aruncă în aer centralele termice, distrug calculatoarele, de fel întreaga aparatură din birouri! • Și acasă, în spațiile casnice! • Și în apartamente!

SE ÎNTÂMPLĂ ȘI LA ALTE CASE!…

Nu de alta, dar am aflat cu stupoare că primarul din Brăila sesizând aceeași situație chiar la dispeceratul societății care distribuie energia electrică acolo și a fost îndrumat să sune la… Primărie!

INCREDIBIL CE A PĂȚIT PRIMARUL BRĂILEI CARE A SUNAT LA SOCIETATEA DE FURNIZARE A ENERGIEI ELECTRICE CA SĂ ANUNȚE O PANĂ DE CURENT

Primarul Brăilei, Marian Dragomir, a sunat la societatea de furnizare a energiei electrice pentru a anunța o avarie și a fost îndemnat să sune la Primărie. „Este strigător la cer”, spune edilul, potrivit Mediafax.
Primarul Marian Dragomir a povestit că a decis să sune la call-center-ul societății de furnizare a energiei electrice după ce mai mulți brăileni au sunat la Primărie pentru a reclama o avarie care afecta mai multe zone din oraș. „Mi s-a spus să sun la Primărie ca să anunț avaria”, a declarat primarul. El a mai spus că a sunat de două ori, iar una dintre operatoare s-a arătat deranjată când i-a explicat că trebuie să intervină la avarii compania de electricitate. „Au fost două situații, am sunat de două ori. Prima dată mi-a răspuns o doamnă care atunci când i-am spus cine sunt, a devenit recalcitrantă. Nu a folosit cuvinte triviale, dar a deranjat-o faptul că i-am explicat (…) să intervină la avarii. A doua operatoare mi-a spus că-și va informa superiorii. În orașul Brăila corpurile de iluminat sunt toate în sistem led și aparțin Primăriei. Când se arde un bec intervine firma care a câștigat licitația cu Primăria. Reţeaua aparţine societății care furnizează electricitate. Când pe o stradă, într-un cartier nu funcţionează iluminatul, trebuie să intervină”, a povestit primarul Dragomir. Reacția operatoarelor de la compania de electricitate l-a luat prin surprindere pe primar și imediat l-a sunat pe șeful societății, pentru a-i aduce aminte că în cazul avariilor care afectează străzi și cartiere întregi trebuie să intervină echipele companiei de electricitate. „Nu mi-a venit să cred. Am avut o discuție cu domnul director care mi-a spus că le va transmite dânsul în scris acest lucru (…) Este un lucru absolut strigător la cer ceea ce se întâmplă, pentru că nu este treaba Primăriei. Iluminatul stradal și întreținerea rețelelor sunt în sarcina exclusivă (n.r. a companiei)”, a spus primarul Marian Dragomir. Edilul a mai spus că va face o adresă scrisă către conducerea companiei de electricitate în care va solicita ca operatorii să nu-i mai mintă pe cetățenii care reclamă avarii la rețelele urbane.

CÂTEVA ÎNTREBĂRI PENTRU
ENEL CĂLĂRAȘI!

Desigur ne vom adresa și conducerii de la nivel național!
1- De ce sunt atât de multe întreruperi ale alimentării cu energie electrică în Călărași?
2-Care este starea instalațiilor rețelei electrice și ce s-a făcut pentru înlocuirea aparaturii vechi?
3-Cât s-a cheltuit pentru modernizarea rețelei la nivelul județului Călărași?
4- Cum se explică faptul că după intervenția amplă a anchetei de presă pe care am declanșat-o câteva luni nu s-a mai oprit niciun pic alimentarea cu energie electrică la Călărași?
Așteptăm răspunsuri edificatoare ! Nu de alta dar tot mai mulți oameni au ajuns la aceeași concluzie – “Ăștia chiar își bat joc de noi”!…