BĂTAIE DE JOC, PE MULŢI BANI… PUBLICI! INCENDII VEGETAŢIE USCATĂ- FĂRĂ NUMĂR!… FĂRĂ NUMĂR!

11 octombrie 2017

Vă amintiţi, cu siguranţă, am mai abordat acest subiect, în urma numeroaselor mesaje primite de la ISU prin care eram informaţi despre acest adevărat fenomen petrecut pe meleagurile călărăşene. Iată ce spuneam noi atunci:

articol vechi

ACUM NU MAI E CĂLDURĂ! ŞI TOTUŞI… FĂRĂ NUMĂR!
Iată mesajele primite în doar două zile (reţineţi, DOUĂ ZILE) câte aşa-zise incendii de vegetaţie uscată (de fapt nişte incendii PROVOCATE) şi nicăieri, în niciuna dintre comune, niciun miliţian (pardon, poliţist!) nu a văzut… nu a auzit!

smsuri

DOAR POMPIERII SUNT ÎN PIERDERE! DESIGUR, PE BANII PUBLICI!…
Într-adevăr, e o afacere foarte bună pentru cei care dau foc (îi costă mult mai puţin decât dacă ar curăţa pământul respectiv în mod profesional)… cei de la administraţiile locale stau şi ei liniştiţi că, vorba aceea, să le fie bine tuturor!… Poliţaii satelor şi comunelor se fac că… plouă, deşi, în ultima vreme, nu a prea plouat! Numai pompierii, săracii, aleargă să stingă incendiile! Pentru că pe lângă bătaia de joc pe banii publici (chiar să nu prinzi niciodată, pe nimeni, ca să dai un exemplu şi să-i dezveţi pe toţi?!) focul ajunge şi la… autostradă! Chiar în acele zile de care vorbim circulaţia pe autostradă a fost oprită şi deviată pe drumul vechi, din cauza… incendiului!

INCENDIU PE AUTOSTRADA SPRE CONSTANŢA: TRAFICUL E OPRIT
Traficul pe Autostrada Soarelui este oprit, vineri, la kilometrul 49 din cauza fumului gros provenit de la un incendiu de vegetaţie. Circulaţia este deviată pe Drumul Naţional 3, între Lehliu Gară şi Fundulea.
Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române anunţă că pe autostrada A 2 Bucureşti – Constanţa, la kilometrul 49, în apropierea benzinăriei, vizibilitatea este extrem de redusă, din cauza fumului provenit de la un incendiu de vegetaţie. În zonă sunt prezente echipaje de poliţie şi de pompieri.
Până la lichidarea incendiului, circulaţia va fi deviată pe DN 3, pe tronsonul Lehliu-Gară (km 64) Fundulea (km 35), în ambele sensuri.
Poliţiştii recomandă conducătorilor auto să respecte indicaţiile poliţiştilor care asigură devierea circulaţiei.
Sursa: ŞtiriPeSurse.ro

ÎN FINAL, O SINGURĂ ÎNTREBARE- CHIAR NIMENI NU POATE SĂ FACĂ NIMIC PENTRU A OPRI ACEST ADEVĂRAT FENOMEN, ACEASTĂ BĂTAIE DE JOC?!… ÎNCĂ… ÎNTREBĂM!