BEATĂ-TURTĂ, ÎN TIMP DE COPILUL ÎI ȚINE STICLA DE BERE!

O femeie dintr-o comună din judeţul Călăraşi a fost filmată pe stradă în timp ce era atât de beată încât nu a mai fost în stare să se ţină în picioare.

Conform imaginilor postate pe Facebook, femeia era însoţită de un copil mic care îi ţinea în braţe o sticlă de doi litri de bere. Femeia ar fi mama copilului.

„O mamă din comuna Tămădău Mare, județul Călărași, cunoscută drept fata lui Dude, este filmată în timp ce nu se poate ține pe picioare. Femeia este beată-turtă. Alături de ea se află un copil, de nici 6 ani, care-i ține sticla de băutură, mai precis un PET de 2 litri de bere. (…). Imaginile au fost filmate de un localnic”, a scris internatul care a postat imaginile pe Facebook.

O mamă din comuna Tămădău Mare, județul Călărași, cunoscută drept fata lui Dude, este filmată în timp ce nu se poate ține pe picioare. Femeia este beată-turtă. Alături de ea se află un copil, de nici 6 ani, care-i ține sticla de băutură, mai precis un PET de 2 litri de bere. Știrea a fost făcută publică de mai multe posturi centrale de televiziune, în urmă cu o oră. Imaginile au fost filmate de un localnic.

Publicată de Marin Badea pe Sâmbătă, 14 septembrie 2019