BECALI A LUAT FOC DUPĂ EGALUL CU DUNĂREA: „NU POȚI SĂ IEI CAMPIONATUL CU ĂȘTIA! GATA, SCOATEȚI-MĂ DIN CALCULE!” A ANUNȚAT 3 TRANSFERURI

Dunărea Călărași – FCSB 1-1 | Gigi Becali a criticat dur echipa după egalul din prima etapa din 2019. Gigi Becali nu și-a menajat echipa după egalul cu Dunărea Călărași. Cristi Bălgradean, fundașii centrali, Adrian Stoian, Dragoș Nedelcu, Raul Rusescu sunt jucătorii criticați dur de către patronul echipei. „Nu sunt nervos, vă spun doar concluzia mea: în România nu există fotbal. Avem un fotbal de circ. Dacă noi suntem Steaua, echipa emblema și avem pretenții la Călărași și jucăm cum am jucat, păi nu avem fotbal în România. Man are calitate, mai e Matei care are calitate.

Avem nevoie de 2 fundași centrali. Prima data însă n-avem portar. Diferența a fost facută de portari, Călărași are portar, noi nu avem portar. Deci trebuie un portar, 2 fundași centrali și un mijlocaș central. Dar la mijloc să vedem că revine Pintilii. Nu știu ce e Matei ca poziție, dar e fotbalist. Nu mă interesează ce a folosit Mihai Teja, nu m-am băgat, nu ma voi băga. Avem nevoie de un atacant, nu poți să joci cu Rusescu. Dacă făceam eu schimbările, îl scoteam pe Coman, nu pe Tănase. Am vorbit cu el, i-am spus: <<băi, Mihai, nu trebuie să fii supărat, n-ai cu cine sa joci fotbal>>. Man face bani mulți. La campionat se luptă CFR cu Craiova, pe mine scoteți-mă de la campionat, zic și eu ca Hagi. Cu cine, cu Planici care dă pe lângă minge? E și căpitan. Cum poți să iei campionatul cu Bălgrădean? Cum să iei campionatul cu ăla din Italia, cu Stoian? Eu habar n-aveam cum e… Numai în spate joacă! N-ai cum să iei campionatul așa. Eu și Gică Hagi. Pe noi să ne scoateți. Să fii nebun să iei! Să fii bolnav la cap să zici de titlu! Călărași are salarii de 500 de euro, de 1000 de euro pe lună. Pe mine să nu mă întrebați de campionat, că n-am cum să-l iau. Cum să iau campionatul cu Nedelcu? El dă pase numai la adversar. Pe Gnohere îl vand. Nu mă mai interesează campionatul, că n-am cum să-l iau. Nu mai vreau 5 milioane pe Gnohere. Vreau 3! Cu așa ceva, cu jucători d-ăștia n-ai cum să faci față în Europa. Dacă mă întrebați, eu vă spun ce văd. Nu ai cum să iei campionatul cu asemenea jucători. Am dat telefon deja la impresari ca să-i vând” a spus Gigi Becali la Digi Sport.