BORDEAŞ, DIN CĂLĂRAŞI- CAM NASOL! IAVAŞ, IAVAŞ!

*Fostul şef al FRAUDELOR Călăraşi a pierdut, pe fond, la Curtea de Apel Bucureşti

VENITURI NEJUSTIFICATE DE PESTE 150.000 DE EURO!
Agenţia Naţională de Integritate(ANI) a constatat existenţa unei diferenţe nejustificate de 557.318,82 lei (aproximativ 153.336 Euro), între averea dobândită şi veniturile realizate împreună cu familia în perioada 2002-2010, de către Marian Bordeaş, fost şef al Serviciului de Investigare a Fraudelor din cadrul Inspectoratul de Poliţie Judeţean Călăraşi. Conform ANI, a fost sesizat Comisia de cercetare a averilor din cadrul Curţii de Apel Bucureşti, în vederea începerii acţiunii de control cu privire la modificările patrimoniale intervenite şi veniturile realizate împreună cu familia de către Bordeaş, în perioada 2002-2010. „Persoana evaluată a fost informată despre declanşarea procedurii de evaluare, elementele identificate, precum şi drepturile de care beneficiază- de a fi asistat sau reprezentat de un avocat şi de a prezenta date sau informaţii pe care le consideră necesare, personal ori prin transmiterea unui punct de vedere scris. Marian Bordeaş a depus la dosarul de evaluare un punct de vedere“, anunţa ANI.

BORDEAŞ A CONTESTAT ŞI INSTANŢA-
NU I-A DAT DREPTATE!
Dar iată sentinţa pronunţată de Curtea de Apel Bucureşti:
Obiect: anulare act administrativ rap.ev.nr.4220/G/II/03.02.2016 ANI; Părţi: BORDEAŞ MARIAN- reclamant; AGENŢIA NAŢIONALĂ DE INTEGRITATE- pârât; Şedinţa din 24.06.2016, Tip soluţie: Respinge cererea
Soluţia pe scurt: Admite excepţia inadmisibilităţii. Respinge contestaţia ca inadmisibilă. Cu recurs în 15 zile de la comunicare, ce se va depune la C.A.B. – S.C.A.F. Pronunţată în şedinţă publică, azi, 24.06.2016.
Până una-alta, să constăm că fostul comisar este unul dintre cei mai cunoscuţi agricultori din judeţul Călăraşi, având în proprietate peste 300 de hectare de teren agricol, dar şi livezi.