BOUL CONSECVENT ŞI PROSTUL OBEDIENT- PÂNĂ LA URMĂ, A INTERVENIT GUŞĂ!…

*Altfel, toată săptămâna la Rareş Bogdan mitingiştii erau în stradă! *Deşi, pe acolo, nu mai era aproape nimeni!

Am prezentat situaţia caraghioasă în care a ajuns un post de televiziune, prin lipsa de profesionalism şi slugărnicie, obedienţa aproape fizică a unui personaj (şi acoliţilor săi!) faţă de SISTEM! „Mr.Bean de Mănăştur“ a ajuns şi el la „Bucale“ şi, firesc, trebuie să fie recunoscător celor care l-au adus! Desigur, ăia l-au adus ca să-l folosească şi îl folosesc… În realitate, însă, folosul este… nefolosibil, iar prostia- alături de el! Reacţia oamenilor fiind una de scârbă, atâta timp cât constaţi că o asemenea pramatie poreclit „jurnalist“ încearcă să te ia de prost!
Zi de zi, o săptămână întreagă (atâta cât este spaţiul alocat emisiunii sale!) individul respectiv a ţinut pe ecran, toată emisiunea, imaginea din seara de duminică, aia cu tricolorul- când, într-adevăr, au fost mai mulţi oameni în piaţă (în nici un caz 100.000!) deşi, în realitate (la… Realitatea!) nu mai erau decât câţiva demonstranţi. Ca să întreţină jarul? Desigur, poate fi o explicaţie… Cert este că a ajuns de râsul lumii, inclusiv de râsul… nostru! Care am sesizat această manipulare grosolană…

Circul s-a încheiat abia la sfârşitul serii de emisiuni din acea săptămână, când invitat a fost însuşi patronul (în acte) al postului, Cozmin Guşă. Care o fi văzut şi el pe ecranul din studio ce se întâmplă, astfel că, după prima pauză publicitară, ce să vezi? S-a produs minunea! Au dispărut protestatarii de pe ecran! A intervenit, în sfârşit, un om care gândeşte- şi aşa s-a încheiat circul!