BOURCEANU A FĂCUT SCANDAL. S-A LUAT LA CEARTĂ CU ZIARIȘTII ÎNCĂ DE LA PREZENTARE

Oficialii celor de la Dunărea Călărași au reușit două mutări importante în această zi. Alexandru Bourceanu și Alexandru Munteanu au semnat contracte cu gruparea nou-promovată în Liga 1. Adevărata lovitură de imagine a celor de la Dunărea o reprezintă achiziția lui Bourceanu, fost căpitan al FCSB și jucător de bază al echipei naționale într-un trecut nu foarte îndepărtat. Conferința de presă a început cu scandal. Fostul jucător al celor de la FCSB nu a avut niciodată relații calde cu jurnaliștii, iar reacția sa de la prima conferință de presă în calitate de fotbalist al celor de la Călărași confirmă acest lucru.
Mijlocașul este convins că în ciuda vârstei, dacă va fi ferit de accidentări, va reveni la forma care l-a propulsat în echipa națională. Mai mult, acesta a amintit de evoluțiile remarcabile pe care le-a avut în sezonul trecut pentru Arsenal Tula.
„După o perioadă de 9 luni e foarte complicat să revii în a te antrena alături de echipă zi de zi. Dacă voi fi sănătos, Călărașiul va fi ca un tun pentru mine, adică mă va propulsa acolo unde am fost. Putem să intrăm pe Wikipedia, să vedem că în sezonul trecut am fost al doilea recuperator din campionatul Rusiei. OK, nu e Premier League, nu e Serie A… Am fost al doilea, luați orice ziar, televiziune, ziar rusesc, orice!”, a declarat Bourceanu.
Bourceanu a vorbit despre atuurile cu care vine la noua sa echipă.
„E complicat, am avut trei operații, am și o vârstă, dar acum vin doar cu experiență, cu profesionalism și aduc imagine oarecum. Sper să vin cu cel mai bun lucru în săptămânile următoare, cu valoare”, a declarat fostul căpitan al FCSB-ului.
Noul jucător al celor de la Călărași încă este cu gândul la echipa națională.
„E un moment mai delicat pentru mine să vorbesc despre echipa națională. Mi-am dorit mult să revin. Am avut o perioadă foarte bună în Rusia, dar apoi a venit accidentarea și m-a pus din nou la pământ”, a declarat fostul internațional.
Cota fostului căpitan al Stelei/FCSB a scăzut drastic. 300.000 de euro a ajuns să coste Bourceanu, în condițiile în care în urmă cu 4 ani era evaluat la 5 milioane de euro. În iarna anului 2017, Bourceanu a plecat gratis la Arsenal Tula, de la FCSB. El a bifat 36 de meciuri pentru echipa rusească.
26 de selecții pentru naționala României are Bourceanu.

https://www.youtube.com/watch?v=Z2iJM_vcJt0