BREXIT- ASTA DA, MANIPULARE!

Dacă suntem amărâţi atunci când constatăm cum instituţii de presă, ori instituţii de sondare a opiniei publice, sunt manipulate, pe faţă, pentru ameţirea celor care îşi exprimă votul, constatăm că practica este şi la nivel înalt, internaţional, chiar în marile ţări ale lumii!
Cu ocazia acestui BREXIT au ieşit în evidenţă câteva lucruri INCALIFICABILE într-o ţară democratică:
1.Aşa-zisele sondaje de opinie care arătau, permanent, voturi în favoarea rămânerii în Uniunea Europeană- nici un sondaj confirmat de realitate!
2.INTERZICEREA exit-poll-urilor, în ziua votului! Pentru ca nu cumva să vină, de undeva, situaţia reală- care avea să se confirme abia dimineaţă!
3.În ziua votului, la nicio televiziune din Anglia, nu a fost abordat acest subiect! Vă vine sau nu să credeţi, dar asta s-a făcut- televiziuni internaţionale au transmis de dimineaţă până seara, iar în Anglia- a fost linişte! Tot ca temă de manipulare!…
4.Dacă mai punem şi întrebarea reţinerii, cu doar câteva zile înainte de vot- „Daţi-mi trei motive pentru ieşirea din Uniunea Europeană!“- ca motiv de manipulare a populaţiei pro-monarhiste, iată dovada!
Şi ar mai fi şi altele, dar sunt, deja, mult prea multe pentru o ţară, aşa numită-democratică! Noi, ce naiba să mai zicem?!…