Bursa zvonurilor! CANDIDEAZĂ ILIUȚĂ LA PRIMĂRIA CĂLĂRAȘI?!…

Este informația care circulă, din ce în ce mai insistent, în ultima vreme și care privește lupta pentru candidatură care se duce în interiorul partidului liberalilor de la Călărași!
De altfel, aici regăsim un paradox interesant – în timp ce PSD nu și-a anunțat potențiali candidați, anunțând că abia spre sfârșitul anului se va întâmpla acest lucru, la liberali este bătălie mare! Există susținători ai actualului primar, Daniel Drăgulin, există susținători ai viceprimarului Viorel Ivanciu, dar și ai celuilalt viceprimar, Dragoș Coman! Ultima surpriză fiind apariția unui al patrulea potențial candidat – președintele Consiliului Județean, Vasile Iliuță! Care beneficiază de notorietatea necesară prin funcția pe care o ocupă și prin toată activitatea pe care o desfășoară!
Deși în prima fază unii nu au dat crezare acestor zvonuri, s-au întâmplat câteva lucruri, de-a lungul timpului, ultimul fiind un sondaj comandat de Vasile Iliuță care-l introduce și pe el între potențiali candidați la primăria din Călărași! Cum s-ar zice, Drăgulin are contracandidat chiar din interiorul partidului, de data aceasta aproape oficial!
Desigur, Iliuță nu și-a anunțat potențiala candidatură, dar sondajul există, sunt călărășeni care au fost căutați, în ultima vreme, la telefonul fix!
La rândul nostru avem serioase îndoieli nu doar în legătură cu modul în care fac unii sondaje, dar a face sondaj pe baza telefoanelor fixe, la Călărași este o eroare, din start! Pentru că, pe de o parte foarte mulți oameni nu mai au telefon fix, iar cei care le au sunt fie de o anumită vârstă, fie de anumite preocupări care, cu siguranță nu pot reprezenta trendul majoritar al potențialilor alegători!
Dar e treaba celor care comandă și plătesc astfel de sondaje, pe noi ne interesează dacă actualul președinte al Consiliului Județean s-ar îndrepta către Primăria Călărași! De aici poate începe o concurență interesantă și lucrurile pot evolua, în toate chipurile! De la șansa pe care o pot avea liberalii să-și continuie mandatele de primar până la …cine aleargă după mai mulți iepuri nu prinde niciunul!
Vom trăi și vom vedea!…