CANALIZĂRILE – ÎN CONTINUARE O PROBLEMĂ!

Consilierul PSD, Marius Dulce, prin interpelarea făcută în plenul şedinţei Consiliului Local, a semnalat problema canalizărilor de pe străzile Dobogea şi Sfântul Nicolae.
,,Dacă vorbim de buget şi nu cheltuim banii, vă supun atenţia în ceea ce priveşte strada Dobrogei, zona de la strada Independenţei către zona Port, unde nu funcţionează canalizarea. Nu costă o avere să facem un deviz în zona aia şi să intervenim ca acea canalizare să devină funcţională. Mai ales că sunt cereri din 2015-2016! Totodată, pe strada Sfântul Nicolae, tot în zona centrală, nu există canalizare pe zona de case. Sunt cereri făcute din 2016, depuse la Primărie. Pe acea zonă nu este un capăt de ţară să facem pentru că un deviz nu o să coste aşa de mult. La zona de la biserică spre piaţă nu sunt nici gaighere şi se inundă.”
Primarul Municipiului Călăraşi, Ştefan Drăgulin, a răspuns: ,,Referitor la străzile Dobrogei şi Independeţei, vom face ca în cartierul Cărămidari cu pompă. Pe Sfântul Nicolae, zona de case, ştiam că există discuţii. Este o problemă a comunităţii şi încercăm să o rezolvăm.”