CARAVANA DE JOBURI LIDL AJUNGE ÎN CĂLĂRAȘI

Lidl România a lansat „Caravana de joburi”, primul program de recrutare de o asemenea anvergură din România, care vine în întâmpinarea celor interesați de o carieră în retail.

Călărași, 26 aprilie 2017: „Caravana de joburi Lidl” este prezentă astăzi în parcarea magazinului din Călărași, de pe Bld. 1 Decembrie 1918 nr. 35C. Job bus-ul Lidl îi așteaptă pe călărășeni în intervalul orar 10:00 – 19:00, pentru a afla mai multe despre ce înseamnă o carieră în retail și a-și depune CV-ul.

Cu ajutorul job bus-ului, compania recent desemnată Top Employer la nivel național și european vine în întâmpinarea potențialilor angajați din toată țara, prezentându-le beneficiile, avantajele și condițiile de lucru oferite de Lidl România.

Cei interesați de o carieră în acest domeniu își pot depune CV-ul în cadrul „Caravanei de joburi”. Mai mult, aceștia pot afla informații de la echipa Lidl despre ce înseamnă să lucrezi în companie. Astfel, călărășenii pot descoperi, în funcție de posturile disponibile, beneficiile oferite de companie: cursuri, programe și traininguri de dezvoltare profesională și personală, asigurare medicală gratuită, tichete de masă, vouchere, tichete cadou, abonament la sală etc.

În cursul acestui an, job bus-ul se va afla în cel puțin trei județe lunar, cumulând un total de 88 de magazine în 39 de județe. Caravana a pornit pe 15 martie prin Capitală, iar în aprilie a fost prezentă în Ilfov, urmând ca astăzi să ajungă în Călărași. În mai, job bus-ul va vizita județele Constanța, Tulcea, Ialomița, Galați, Vrancea, Vaslui, Bacău, Neamț, Iași și Botoșani. Programul integral al “Caravanei de joburi Lidl” poate fi accesat pe cariere.lidl.ro.

Despre Lidl
Compania de retail Lidl, care face parte din Grupul Schwarz, cu sediul în Neckarsulm, este unul dintre liderii companiilor care activează în retailul alimentar din Germania și Europa. Lidl este prezent în 30 de țări din toată lumea și operează aproximativ 10.000 de magazine și peste 140 de centre logistice în 27 de țări din Europa.
Lidl are aproximativ 215.000 de angajați. Dinamismul în implementarea de zi cu zi, tăria care derivă din asta și corectitudinea în interacțiunea cu celălalt caracterizează munca la Lidl, indiferent de granițe. De aceea, Lidl a fost desemnat Top Employer la nivel european, precum și național, în România, Germania, Italia, Grecia, Polonia, Slovenia și Slovacia.