CARE SUNT PRIORITĂŢILE PRIMARULUI DRĂGULIN

DRĂGULIN DOREŞTE FLUIDIZAREA CIRCULAŢIEI!
Ziarul nostru a tras numeroase semnale cu privire la acţiunile poliţiştilor de a sta la pândă în loc de a ajuta la fluidizarea circulaţiei. Este o adevărată aventură şi un test de răbdare ca să te poţi deplasa la ore de vârf în anumite zone ale Călăraşiului. Poliţiştii locali sau cei de la rutieră au avut o perioadă când au ieşit în stradă! Dar cum o minune nu ţine decât 3 zile acest lucru nu se mai întâmplă şi poliţiştii locali sau cei de la rutieră s-au întors la statul la pândă! Că de, e mai sănătos…!
E mai uşor să scrii o amendă decât să stai într-o intersecţie şi să dirijezi circulaţia! Acest disconfort din trafic l-a făcut pe primarul Drăgulin să gândească o soluţie de fluidizare a circulaţiei în zonele unde se impune. Iată ce îşi doreşte primarul Daniel Ştefan Drăgulin pentru ca traficul să se desfăşoare cât mai fluent:
„Avem în vedere pentru perioada viitoare ca împreună cu poliţia rutieră să încercăm să găsim soluţii pentru fluidizarea circulaţiei.
Pentru acest lucru avem în vedere a fluidiza circulaţia în zonele cele mai aglomerate. Dorim să facem sensuri giratorii în zonele Agricol, 5 Călăraşi şi Şcoala „Nicolae Titulescu“. Am putea prinde în anul bugetar 2016-2017 aceste proiecte. La rectificarea bugetară să prindem bani pentru a face aceste SF-uri (Studii de Fezabilitate) iar în primăvară vor fi puse în aplicare aceste proiecte care va fluidiza circulaţia în municipiu”.

PIAŢA CENTRALĂ ŞI PARCUL CENTRAL- PRIORITARE!
Primăria Municipiului Călăraşi demarează un proiect de modernizare a Pieţei Centrale prin amenajarea unei parcări şi construcţia pieţei pe structură metalică. Se urmăreşte modernizarea zonei la standarde europene, care să satisfacă nevoile locuitorilor din zonă, ce pot fi acoperite prin existenţa unei pieţe agroalimentare. Prin această modernizare se doreşte revitalizarea, înfrumuseţarea si cosmetizarea zonei. În această perioadă, în Parcul Central, se face o reabilitare a aleilor. Iar în primăvară se va face o amenajare peisagistică. Primarul municipiului, Daniel Drăgulin spune că: „Atât Parcul Central cât şi Piaţa Centrală sunt prioritare pentru noi în acest mandat”.