Casa de nebuni e la noi în țară! GABRIELA FIREA – LĂUDATĂ LA… REALITATEA TV?!…

De altfel nu este singurul exemplu de acest fel, avem foarte multe, din ce în ce mai multe! La instituțiile de presă aservite Servicilor, acolo unde băieții cu ochi albaștri iși fac datoria la ordin, toată atitudinea răspunde acestor chemări directe! Rezultatul fiind cel care se vede – jurnaliști care se pun de-o parte a baricadei precum ultimii activisti, derbedei de ultima oră ajung…Moderatori, ori vectori de opinie – la mintea lor mică, luptători în ale luptei conform citatelor din… Caragiale!
Atunci când unul din Partidul dușmanilor televiziunilor, radiourilor, situ-rilor, ziarelor respective începe să facă urât și să dea din coadă în partidul respectiv, el devine, imediat, eminamente pozitiv! O vedetă invitată la postul de televiziune, lăudată, periată conform statutului pe care l-au lins lingătorii de profesie!

Aduceți-vă aminte în ce hal o făceau pe primărița generală a capitalei, Gabriela Firea până în momentul în care – și ea, probabil, la vreun ordin – a-nceput să facă urât în partidul care a făcut-o, până la urmă, primăriță! Dintr-o dată toate criticile au dispărut, dintr-o dată capitala n-a mai fost bombardată, distrusă, nenorocită de incompetența lui…Firea, dintr-o dată primărița a devenit un personaj eminamente pozitiv, invitată, lăudată, ascultată!…
Băi, băieți, băi, chiar în halul ăsta ați ajuns?!…