Câteva lămuriri – CUM AU DAT “PIELENII” ȚEAPĂ PRIN SONDAJE MINCINOASE… DONATORILOR LUI CIOLOȘ ȘI MACOVEI!

Iata că, în loc să-și frece mâinile de bucurie ca statul paralel și-a băgat coada mult mai vârtos decât până acum în bucătăria internă a principalului partid de guvernământ, liderii Opoziției au propriile belele pe cap. Iar dacă activiștii useriști nu mai știu pe unde să se mai tăvălească pe jos pentru a se apropia în vreun fel de pragul psihologic al unui scor electoral din două cifre, Ludovic Orban, care oricum nu-și revenise din lovitura în moalele capului primită de la SRI prin răspunsul de bun simț dat DIICOT-ului în dosarul ”marii trădări naționale” s-a trezit acum supus unei ”orgii” rar întâlnite în chiar propriu-i partid, fiind victima unei ”duble penetrări”. Pentru că, prin trezirea din adormire a lui Crin Antonescu și Vasile Blaga, ca să nu mai vorbim de recenta reevaluare din justiție a lui Daniel Motreanu, până și Orban e conștient că, până la urmă, tot va trebui să-și găsească și el un loc de muncă stabil.
Însă adevărata lovitură a propulsarii în cursa pentru alegerile europarlamentare a lui Crin Antonescu a fost resimțită din plin de Dacian Cioloș. Cel care trage acum ponoasele umflării artificiale din sondajele de opinie, parte integrantă a unui plan internațional de strângere de fonduri pentru susținerea logistică, dacă susținere populară tot nu are, a Mișcarii România Împreună. Iar din câte reiese din informațiile intrate în posesia noastră, structurrile contrainformative românești – cel putin partea lor naționalistă- nu doar că au monitorizat atent rețeaua prin care s-ar fi pompat sume mari de bani printr-un circuit girat de chiar Monica Macovei, dar chiar ar fi identificat plăți efective pentru ”aripa bruxelleza” a alianței civico-politice-tehnocrate, totalul acestora cifrându-se undeva la nu mai putin de 9 milioane de euro. Numai că ”donatorii” externi care au fost atrași în această cursă contracronometru a revenirii la guvernare a unei echipe tehnocrate impuse de Bruxelles prin prezentarea a tot felul de sondaje de opinie triumfaliste și-au cam pierdut răbdarea.
Și după ce s-au convins că actualul Guvern nu mai poate fi dărâmat în strada cum s-a promis au început să pună întrebări și de ce ”partidul lui Cioloș” încă nu este înscris legal. Iar cum procesul de la Tribunalul București pentru înscrierea Mișcării România Împreună este supendat de peste o lună, până ce se vor judeca apelurile de la Curtea de Apel București pe intervenții în nume propriu ale lui Cătălin Berenghi, donatorii progresiști au început deja să ceară răspunsuri pentru ce au plătit în avans suma de 9 milioane de euro pentru un partid care riscă să nu fie înscris legal la tribunal pentru alegerile europarlamentare. Iar prima luată la întrebari este chiar Monica Macovei, cea care astfel are o grija în plus că-și mai poate sui sacii în căruța bruxellleză, ea urmând a candida pe locul doi pe lista Mișcării România Împreună, imediat după Dacian Cioloș.

DACIAN CIOLOȘ EXPLODEAZĂ PE 10 OCTOMBRIE!

Există o parte importantă a sistemului care nu doar că nu a aderat la principiile și beneficiile statului paralel, dar chiar a continuat să-și facă treaba, identificând pe linie contrainformativă drept unul din cele mai mari pericole la adresa siguranței naționale reteaua ONG-urilor finanțate de George Soros. Iar asa după cum dezvaluiam cu ceva vreme în urmă a fost întocmită chiar o lista cu bursierii rețelei sorosiste care acum sunt răspândiți în nenumărate funcții cheie ale unor instituții vitale ale statului român.
Iar parte a acestei misiuni se spune la vârful sistemului că ar fi întocmirea recentă a unui raport incendiar în care s-ar susține că pentru ”închegarea” Mișcării România Împreună, ca și pentru susținerea altor grupări din rețeaua sorosista, majoritatea dintre ele conduse mai mult sau mai puțin la vedere de ”macoviști” pur și simplu radicalizați ar fi fost strânse din donații externe nu mai putin de 9 milioane de euro. Iar succesul acestei operațiuni despre care se spune că ar fi fost girată personal de către Monica Macovei, cea care visează la prinderea unui nou loc călduț în Parlamentul European pentru următorii ani s-ar datora îmbrobodelii donatorilor externi cu cifrele pur și simplu ”umflate” ale unor sondaje de opinie comandate și plătite pe masură. Tot din banii donatorilor, bineînțeles, care în cele din urmă par însă să se fi dumirit că au cam fost trași pe sfoară și încă pe plata lor. Iar pe lângă devoalarea acestui plan, în anumite medii se șușoteste tot mai intens în ultima vreme că pentru a se da un semnal puternic și o lovitură decisivă alianței dintre Dacian Cioloș și Monica Macovei, în spațiul public urmează să se ”scurgă” documente care ar proba cum au fost alimentate anumite conturi ale unor firme și fundatii, multe dintre ele pe ”filiera franceză” cu sume uriașe de bani, aceste ”oficine” responsorizând apoi, la rândul lor, tot felul de mișcări haștagiene din România.
Mai mult decât atât, este avansată chiar și o dată concretă, 10 octombrie, imediat după organizarea ”referendumului pentru familie”, când aceste documente vor fi detonate public, urmând a afecta astfel o bună parte a clasei politice actuale.

MACOVEI, LĂSATĂ PE DRUMURI

Iată însă că lucrurile se complică serios prin intrarea în cursa pentru alegerile europarlamentare a unor ”grei” precum Vasile Blaga și mai ales Crin Antonescu, care pot readuce o parte importantă a vechilor nuclee dure din actualul PNL la cabinele de vot. Ceea ce înseamnă un adevărat dezastru pentru USR sau Mișcarea România Împreună, dacă platforma lui Cioloș chiar ajunge să fie înregistrată legal până atunci. Însă situația e ”groasă” rău și pentru Monica Macovei, cea care ar fi urmat să candideze pe locul doi al listei Mișcării România Împreună, primul loc fiind adjudecat de Dacian Cioloș. Numai că până și propriile sondaje, de această dată ”pe bune” ale ”puilor de bruxellezi” din politica românească arată că USR și MRI nu ar avea șanse să ”ciupeasca” pragul electoral și să intre în Parlamentul European doar dacă se unesc și candidează împreuna. Iar cum această prognoză datează dinainte de mișcarea strategică a lui Crin Antonescu și Vasile Blaga, chiar că ”donatorii” despre care se spune că ar fi băgat deja 9 milioane de euro cam au de ce să-și piardă răbdarea. Ca și Monica Macovei de altfel, aceasta riscând mai mult decât oricând să rămâna pe drumuri, politic vorbind și să nu mai prindă mandatul ”salvator” de la Bruxelles… (sursa- national.ro).