CELEBRUL ACTOR FLORIN ZAMFIRESCU, DEZLĂNȚUIT: „MĂI, UNIUNE EUROPEANĂ, EŞTI O CURVĂ PERVERSĂ”!

Actorul Florin Zamfirescu a postat pe Facebook un mesaj extrem de dur la adresa Uniunii Europene, sub forma unei scrisori către o femeie, pe care o compară cu satana. Cunoscut pentru pozițiile sale anti multinaționale și un critic al celor care ridică trădarea națională la rang de virtute, actorul acuză Uniunea Europeană că, după ce ne-a amăgit cu promisiuni, ne-a distrus învățământul, cultura, ne-a readus comunismul de care fugisem, ne-a distrus creativitatea și identitatea.
„Stimată Uniune, care te-ai transformat într-o închisoare din care nu se mai poate ieși. Mă gândesc însă la copiii și nepoții noștri pe care i-am nenorocit, renunțând la identitate, la autonomie, la cultură și la tradiții. Sub „corectitudinea ta politică” ai introdus rasismul, fiindcă numai așa pot să-mi explic interesul tău pentru decăderea moravurilor și smintirea minților europene”, scrie actorul în mesajul de pe Facebook. Iată textul integral semnat de Florin Zamfirescu:
„Dragă Uniune Europeană.
Trebuie să-ți mărturisesc ceva important.
Acum mai bine de zece ani am dorit să mă cuplez cu tine.
Erai plină de promisiuni, prevedeam un mariaj fericit.
Abia mai târziu am înțeles ce le-ai impus celor pe care i-am trimis să te pețească.
Și ceea ce nouă nu ne-au spus: că ne voiai fără industrie, fără agricultura și că mai voiai ca toate averile noastre să fie înstrăinate.
Fiindcă veneam la tine, cea bogata, poate că am fi acceptat…
Dar, măi Uniune Europeană, am observat apoi ca ești o curvă perversă, că vrei să dereglezi mințile oamenilor, că nu ai nimic sfânt.
Am înțeles apoi că averile tale, care ne-au atras, sunt de fapt furate chiar de la cei care, ca și noi, au crezut că le aduci fericirea.
Nu mai vreau cu tine, Uniune!
Ne-ai distrus, ne-ai adus în sapa de lemn, ne-ai facut dușmani cu vecinii nostri, chiar și cu Sârbii cu care eram cuscri.
Crezi că pe noi ne multumește că-ți recunoști „greșeala” cu Miloșevici?
Tu ucizi și pe urmă regreti!
Ne-ai distrus învățământul, cultura, ne-ai readus comunismul de care noi fugisem!
Ne-ai distrus creativitatea și identitatea!
Esti mai perversă decât Satana, sau ești chiar Satana, stimată Uniune, care te-ai transformat într-o închisoare din care nu se mai poate ieși.
Nu mai pot să fac nimic, sunt singur și scârbit, o să dispar și gata. Mă gândesc însă la copiii și nepoții noștri pe care i-am nenorocit, renunțând la identitate, la autonomie, la cultură și la tradiții.
Sub „corectitudinea ta politica” ai introdus rasismul, fiindcă numai așa pot să-mi explic interesul tău pentru decăderea moravurilor și smintirea minților europene.
Ne vom reîntâlni, Uniune, în câmpii cu verdeața și vom mai discuta noi, fiindcă cine râde la urmă, râde mult mai bine! – se dedică filosofului Andrei Pleșu…”