CITITORII ÎNTREABĂ- NOI, CE SĂ FACEM- RĂSPUNDEM! CE LEGĂTURĂ AU NOUL DIRECTOR BELUŞICĂ ŞI… „JURNALUL DE CĂLĂRAŞI“?!…

Într-adevăr, după nominalizarea noului director medical al Spitalului Judeţean de Urgenţă din Călăraşi, doctorul Laurenţiu Beluşică, am fost asaltaţi de o parte dintre cititorii noştri tradiţionali care ne-au pus în faţa unei ecuaţii extrem de interesante: ce legături există între acest director (venit de la Bucureşti) şi… „Jurnalul de Călăraşi“?!… Pentru că (spuneau cititorii noştri) acest nume „l-am întâlnit, cu siguranţă, în ziarul dumneavoastră, dar nu mai ţinem minte despre ce era vorba“.
Într-adevăr, şi nouă ne era numele cunoscut, dar tot am căutat în arhive să vedem, cu exactitate despre ce a fost vorba. Într-adevăr, la un moment dat al vieţii sale, din motive numai de domnia sa cunoscute, doctorul Beluşică a contactat „Jurnalul de Călăraşi“ pentru a ne da o serie de informaţii devastatoare în legătură cu fosta sa soacră, nimeni alta decât judecătoarea Nela Olimpia Achim.
Am prezentat, atunci, aceste informaţii, după care, firesc, a intervenit şi doamna judecătoare Achim căreia, aşa cum procedăm întotdeauna, i-am prezentat răspunsul. De aici s-a declanşat un adevărat conflict (public, pentru că el, după cum vedeţi, chiar exista) conflict la capătul căruia (din motive iarăşi doar de domnia sa ştiute) doctorul Beluşică s-a retras, pur şi simplu, într-o tăcere… Asurzitoare!
Nu i-am urmărit evoluţia ulterioară, am aflat că domnia sa a mai dorit să ocupe funcţia de rector al Universităţii de Medicină şi Farmacie „Carol Davila“ din Bucureşti, iar faptul că, acum, a venit la Călăraşi reprezintă o opţiune interesantă- în condiţiile în care aici sunt atât de multe probleme.
Oricum, pentru doctorul Beluşică municipiul Călăraşi nu este o necunoscută, soţia sa venind chiar din acest oraş…